Vecka 24

På jobbet är det sommarschemat som har börjat gälla nu. Spontant tycker jag att de flesta arbetsveckorna ser bra ut i sommar. Jag jobbar denna veckan (4 dagar) och sen går jag på semester. Det ska bli skönt, även om jag ofta föredrar att börja semestern lite senare på sommaren.
 
Samtidigt vill jag bli mer ledig nu och jag tror att en anledning till att jag tycker att sommarschemat ser  bra ut är att jag just att semestern ligger på ett sådant sätt att jag slipper en  viss arbetsperiod som vid en första anblick såg rätt jobbig ut. Den hade jag fått om min semester hade börjat senare i sommar. Jag har sett en arbetsvecka som ser lite tuffare ut än dom andra. Men om jag bara tycker att det är en vecka som känns lite tuff på hela sommaren, då är det inte mycket att bry sig om. Det är bara att jobba på ju.
 
 
 Förövrigt så ska jag väl försöka att bara ta det ganska lugnt. Jag får se vad jag gör nu till helgen, men fram tills dess blir det nog mest slappa och typ gå promenader som gäller. Läsa en bok, greja med konsten, kolla TV,  hålla mina sociala medier levande och göra mina vardagliga saker. Det känns lagom att bara bry sig om sånt denna veckan, innan det är dags för skön jävla semester.
(null)
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE