Vecka 23 och bilder från helgen.

Ny vecka och jag har ganska mycket jobb att kämpa med. Jag har ändå varit lite förutseende och tagit ledigt en av arbetsdagarna. Jag får då ett "break" mitt i helgens jobbande. Istället för att köra på med massor av jobb, fredag-måndag så tar jag bort lördagen. Fredag blir då den tuffaste dagen under denna veckan, men söndag och måndag har jag två ganska bra dagar. Dessutom ser alla andra dagar ganska bra ut under denna veckan. Så genom att ta bort en av dagarna så känner jag att jag mår bra och har ett liv utanför jobbet också. 
 
Nu har jag också bara jobb i två veckor till och sen är det fan dags att börja min semester. Det ska faktiskt bli skönt och även om jag oftast föredrar att börja min semester lite senare så känner jag ändå nu att jag bara vill få den där ledigheten som man typ har längtat efter hur länge som helst. 
 
Annars under denna veckan så ska jag fortsätta att ta det ganska lugnt. Jag kände ju under helgen att det nog är något jag måste bli bättre på. Men promenadrundor får det ju bli. Det tänker jag inte sluta med, men jag har märkt dom senaste veckorna att jag går bara det jag behöver göra för att sätta målet som är 90 000 steg på en och samma vecka. Jag känner att jag vill öka det där, men det känns inte alls motiverande att ens försöka. Däremot  har 90 000 steg känts lugnt varje vecka att fixa. Och det är ju ändå positivt. 
 
Konstprojektet kör jag ju också på med och allt har ju hela tiden gått precis så som jag innan jag började med det hade förväntat mig. Jag tjänar varken mer eller mindre pengar på det. Jag tjänar det som jag innan trodde att jag skulle tjäna. Det kommer nog inte att gå sämre, men jag skulle önska att det gick bättre än vad jag trodde innan. Jag vill att det ska hända massor där så jag kan slutföra det så fort som möjligt. Gissar jag så får jag väl in den vanliga summan pengar som jag normalt får varje vecka, denna veckan också,  men man hoppas ju hela tiden på något som gör att det blir så jävla mycket bättre. 
 
BILDER FRÅN HELGEN
(null)
(null)
                                                                                                  
(null)
(null)                                     
(null)
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 Chris
06 June, kl. 09:56 | Blogg;

Vad är det för spännande konstprojekt? Vore kul att fårets mer. 😃

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE