S.E.M.E.S.T.E.R.😎😁🌞

 Nu börjar min semester! Den har man ju lÀngtat till  Ànda sen den förra avslutades. Egentligen vill man vÀl ha semester 2 gÄnger per Är, och 6 mÄnader i taget. Ha ha.. 
 
Det Àr skönt att den har börjat nu. Jag tÀnker att jag ska börja med att ta det ganska lugnt och sen fÄr vi se. Jag vill ju resa runt lite i Sverige, men jag ska nog passa mig för försöka planera för mycket. Det blir lÀtt bara stressigt och i slutÀndan blir det ÀndÄ inte sÄ bra som man vill. Meningen med en semester Àr ju ocksÄ att man ska vila upp sig och faktiskt göra det ordentligt. Det ska ju bli sÄ skönt att inte behöva bry sig om klockan lika mycket som jag annars gör. Man lever ju efter den dÀr klockan varje dag, hela dagarna. PÄ jobbet tÀnker man ju pÄ den mest hela tiden och hemma Àr det ju ganska ofta ocksÄ. Typ: Jag mÄste hinna det innan det och sen mÄste jag lÀgga mig innan den tiden för imorgon ska jag upp klockan... och bla bla blÀ. Allt sÄnt och mycket annat som har med jobb att göra blir ju bara gott att slippa ett tag. Sen kommer jag ju att sakna mÄnga av mina arbetskamrater, men kanske bara Àr bra. Saknar man dom sÄ kÀnns det ju lÀttare att komma tillbaka till jobbet nÀr vÀl semestern Àr slut. Sen gÄr ju nÄgra semesterveckor vÀldigt fort. 1,2, 3 och 4. Sen Àr man tillbaka pÄ jobbet igen och lÀngtar till nÀsta semester.  
 
(null)
 
Saker jag har tÀnkt att göra under min semester Àr ÀndÄ ganska mÄnga. Jag ska fortsÀtta gÄ min promenadrundor och Àven om mÄlet Àr 90 000 steg per vecka sÄ hoppas jag att jag kan fÄ ihop mer Àn sÄ. Samtidigt vet jag att det Àr lÀttare att gÄ mer nÀr jag har jobbdagar. Jag gör nÀstan alltid minst 5000 steg pÄ jobbet och tar en promenadrunda efter jobbet dÄ gÄr jag ju sÀllan under 10 000 steg. Det blir ju ca 15 000 steg, varje dag som jag har eller har haft arbete. SÄ blir det ju inte nÀr man har semester, fast man kan ju lÀgga mycket tid pÄ promenader nÀr man Àr helt ledig, och sen har man ÀndÄ mycket tid över till annat under alla dessa lediga dagar. Jag fÄr som sagt se hur jag lÀgger upp detta, men 90 000 steg i veckan ska jag köra pÄ med. 
 
Annars kan jag tÀnka mig att det bli en del lÀsa böcker, kolla serier, Àta gott och jag ska försöka uppdatera mina sociala medier flitigt, Jag kan tÀnka mig att det kommer att komma massor med publiceringar pÄ min TikTok. Det gÄr ju sÄ fort och enkelt att lÀgga upp nÄgot dÀr , sÄ kÀnslan jag nu har Àr att dÀr kan det bli vÀldigt mycket som kommer upp dom nÀrmaste veckorna. 
 
NÀr det gÀller min Instagram sÄ har jag mycket tankar pÄ vad jag vill lÀgga upp och lite av allt de kommer vÀl att publiceras ocksÄ, men hur mycket det exakt blir fÄr vi se. Bloggen kommer jag att hÄlla uppdaterad minst varannan dag. Det Àr lagom och jag jobbar med den pÄ ett sÀtt som jag kÀnner att jag vill och Àr i bra "balans" med. 
 
Konstprojekt kommer jag vÀl att köra pÄ med sÄ gott jag kan. Jag kÀnner just nu att jag har kört fast lite med det. Jag borde försöka vara mer flexibel, men det Àr svÄrt. Jag har ju kört pÄ en grej lÀnge som har funkat bra och nÀr det nu inte gör det sÄ har jag svÄrt att Àndra och anpassa mig. Men inget gÄr egentligen dÄligt med min konst. Jag Àr nöjd att jag kan tjÀna pengar pÄ detta, oavsett hur mycket eller hur lite det Àr. Jag Àr ju ingen konstnÀr och dÄ Àr det ju coolt att Danne kan tjÀna pengar pÄ sin konst. Det Àr ju sÄ jag ska tÀnka liksom. 
 
Men som sagt: Jag kommer att försöka ta det lugnt under dessa veckor. Vila pÄ riktigt ska jag nog passa pÄ att göra. Sen har jag sagt detta förr och sen blir det full fart i alla fall, men tror ÀndÄ att dom första tvÄ veckorna nu blir ganska lugna. Skön semester ska jag ha, oavsett vad jag hittar pÄ. 
(null)
(null)
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE