S.E.M.E.S.T.E.R.😎😁🌞

 Nu börjar min semester! Den har man ju längtat till  ända sen den förra avslutades. Egentligen vill man väl ha semester 2 gånger per år, och 6 månader i taget. Ha ha.. 
 
Det är skönt att den har börjat nu. Jag tänker att jag ska börja med att ta det ganska lugnt och sen får vi se. Jag vill ju resa runt lite i Sverige, men jag ska nog passa mig för försöka planera för mycket. Det blir lätt bara stressigt och i slutändan blir det ändå inte så bra som man vill. Meningen med en semester är ju också att man ska vila upp sig och faktiskt göra det ordentligt. Det ska ju bli så skönt att inte behöva bry sig om klockan lika mycket som jag annars gör. Man lever ju efter den där klockan varje dag, hela dagarna. På jobbet tänker man ju på den mest hela tiden och hemma är det ju ganska ofta också. Typ: Jag måste hinna det innan det och sen måste jag lägga mig innan den tiden för imorgon ska jag upp klockan... och bla bla blä. Allt sånt och mycket annat som har med jobb att göra blir ju bara gott att slippa ett tag. Sen kommer jag ju att sakna många av mina arbetskamrater, men kanske bara är bra. Saknar man dom så känns det ju lättare att komma tillbaka till jobbet när väl semestern är slut. Sen går ju några semesterveckor väldigt fort. 1,2, 3 och 4. Sen är man tillbaka på jobbet igen och längtar till nästa semester.  
 
(null)
 
Saker jag har tänkt att göra under min semester är ändå ganska många. Jag ska fortsätta gå min promenadrundor och även om målet är 90 000 steg per vecka så hoppas jag att jag kan få ihop mer än så. Samtidigt vet jag att det är lättare att gå mer när jag har jobbdagar. Jag gör nästan alltid minst 5000 steg på jobbet och tar en promenadrunda efter jobbet då går jag ju sällan under 10 000 steg. Det blir ju ca 15 000 steg, varje dag som jag har eller har haft arbete. Så blir det ju inte när man har semester, fast man kan ju lägga mycket tid på promenader när man är helt ledig, och sen har man ändå mycket tid över till annat under alla dessa lediga dagar. Jag får som sagt se hur jag lägger upp detta, men 90 000 steg i veckan ska jag köra på med. 
 
Annars kan jag tänka mig att det bli en del läsa böcker, kolla serier, äta gott och jag ska försöka uppdatera mina sociala medier flitigt, Jag kan tänka mig att det kommer att komma massor med publiceringar på min TikTok. Det går ju så fort och enkelt att lägga upp något där , så känslan jag nu har är att där kan det bli väldigt mycket som kommer upp dom närmaste veckorna. 
 
När det gäller min Instagram så har jag mycket tankar på vad jag vill lägga upp och lite av allt de kommer väl att publiceras också, men hur mycket det exakt blir får vi se. Bloggen kommer jag att hålla uppdaterad minst varannan dag. Det är lagom och jag jobbar med den på ett sätt som jag känner att jag vill och är i bra "balans" med. 
 
Konstprojekt kommer jag väl att köra på med så gott jag kan. Jag känner just nu att jag har kört fast lite med det. Jag borde försöka vara mer flexibel, men det är svårt. Jag har ju kört på en grej länge som har funkat bra och när det nu inte gör det så har jag svårt att ändra och anpassa mig. Men inget går egentligen dåligt med min konst. Jag är nöjd att jag kan tjäna pengar på detta, oavsett hur mycket eller hur lite det är. Jag är ju ingen konstnär och då är det ju coolt att Danne kan tjäna pengar på sin konst. Det är ju så jag ska tänka liksom. 
 
Men som sagt: Jag kommer att försöka ta det lugnt under dessa veckor. Vila på riktigt ska jag nog passa på att göra. Sen har jag sagt detta förr och sen blir det full fart i alla fall, men tror ändå att dom första två veckorna nu blir ganska lugna. Skön semester ska jag ha, oavsett vad jag hittar på. 
(null)
(null)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE