Kände för att skriva av mig.

Ibland känner man för att bara skriva eller säga vad man faktiskt innerst inne tycker och tänker. Jag har tänkt att jag ska skriva av mig lite i detta inlägg och jag ska försöka hålla det på en saklig och bra nivå. Jag ska försöka att inte vara för upprörda och arg, men jag ska ändå få ur mig vad jag innerst inne tycker och tänker. Om man aldrig säger vad man innerst inne tycker och tänker så blir man väl galen? Nu kör vi! 
 
Är det något jag har varit trött på sen länge så är det folk som tar kontakt med mig på olika sätt och påstår massor med skit, eller bara äcklar sig på ett sätt där jag inte kan få någon annan uppfattning om dom än att det saknas lite för många hjärnceller i deras huvud. Om du kontaktar mig i syfte att bara jävlas och ljuga ihop en massa skit så kan du i min värld dra åt helvete. Jag kommer aldrig att släppa in dig i mitt liv. Du är och blir som människa, (enligt mig) dum i hela jävla huvudet om du är en person som typ bara ägnar tid åt att scrolla TikTok och läsa Instagram inlägg, många timmar per dygn. Jag överdriver kanske lite, men inte mycket. Jag tycker ändå att jag ofta får detta bekräftat av människor som jag ofrivilligt ibland får ha med att göra. 
 
Jag får ibland också höra från personer att dom lögner och påståenden som vissa vräker ur sig om mig förmodligen kan vara sanna. Många verkar tro att bara för att jag väljer att undvika att svara har jag något att dölja. Återigen: Jag bryr mig inte om korkade människor som påstår massor av skit och dessutom kanske får fler ännu mer hjärndöda människor att tro på denna skit. Jag vill inte svara för då får jag bara ännu mera skit. Jag måste heller inte svara på nånting. Det viktiga i livet för mig är att jag mår bra och gör mycket av sådant som jag tycker är roligt och som ger mig positiva saker tillbaka. Dessutom nå dom målsättningar jag sätter upp för mig själv. Inget annat är viktigt för mig och med detta sagt så tror jag vilken människa som helst som har lite sunt förnuft fattar att hjärndöda äckel skiter jag i. Punkt slut!
 
Jag har nu under några dagar på raken roat mig med att gå live på TikTok. Många människor som kikar in är väldigt trevliga och bra folk liksom. Men varenda gång jag kör live så kommer också dessa dumhuvuden in i min live och skriver och påstår skit som bara är rena lögner. Sen är vissa så dumma så att dom skriver till mig och frågar varför dom har blivit utslängda av mig från min live och dessutom blockade. Om det verkligen på riktigt är så att en människa inte fattar varför jag blockar hen, efter att man sitter och ljuger och skriver skit där allt som sägs bara syftar till att jävlas på något sätt, då den personen inte något annat än dum i huvudet. 
 
Jag kommer alltid att ta bort människor och göra allt jag kan för att inte beblanda mig med folk som jag inte vill ha i min närhet. Det kommer aldrig att hända. Har någon problem med det så är det fan inte mitt problem i alla fall. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE