Resten av året?

Jag sitter och funderar lite på vad jag vill göra under resten av detta året. Jag kan tänka på några saker i alla fall som jag vill göra innan år 2022 är över. 
 
1. Jag hoppas jag kan få gjort några fler resor inom Sverige. Jag har hittills avverkad 9 landskap och det innebär ju att jag har 16 kvar. Målet är ju att jag ska avverka alla landskap innan 2024 så jag har ju 1,5 år kvar att nå den drömmen. Snart har jag ju semester och då får jag väl avverka minst ett landskap till i alla fall. Jag har märkt att när jag väl har varit ute på en resa så är jag inte så sugen att för nära inpå ge mig ut igen. Jag behöver liksom komma hem och krypa tillbaks lite i myllan innan jag bestämmer mig för nästa resa. Att det är så jag ska tänka blev väldigt uppenbart när jag kom hem efter min senaste resa när jag körde runt sjön Vättern och avverkade 3 landskap på en och samma resa. Tankar som jag också har det är ju att jag gärna inte vill besöka nordligaste delarna av Sverige under vintern. Känslan jag har u är att jag väntar med dom att åka allt för långt norr i år. Jag tar det nästa sommar för jag har ju fullt upp med södra fortfarande. Jag tror att jag kommer att klara detta med att göra minst ett besök i varje landskap innan 2024. Men det gäller ju att jag inte länge mellan resorna. Det får gå max några veckor eller kanske någon månad sen behöver jag nog ge mig ut på något, eller i alla fall ha en plan för när och hur jag sak avverka nästa resa...och nästa igen osv... Det gäller ju bara att jag har motivationen. Det känns viktigt när jag ska försöka sätta denna "Sverige-grej". 
 
2. I år vill jag också åka till Stockholm minst en gång till. Jag har ju varit där två gånger i år, men jag har haft som princip i många år att jag ska göra minst ett besök varje år. När pandemin bröt ut 2020 så blev det ingen tur till Stockholm, varken 2020 eller 2021. Det vill jag ta igen i år och man kan ju säga med två resor till Stockholm så har jag tagit igen dom två missade åren, men detta året vill jag ju inte missa också. Alltså måste det bli tre resor i år för att jag ska känna på att jag håller på denna princip och tradition som är att jag ska beska Stockholm minst en gång varje år. 
 
3. Jag vill umgås mer med mina syskon och deras barn. Jag gjorde ju ett besök i Falkenberg tidigare i år. Där bor ju brorsan med sambo och två (snart tre) barn. Jag vill ju såklart träffa dom igen snart och det kan väl bli av redan under min semester som börjar om lite drygt två veckor. Även syrran vill jag ju naturligtvis också träffa. Hon har ju sambo och ett barn och bor i Karlstad. Åker jag till Karlstad så har jag ju dessutom avverkat landskapet Värmland också. Jag får möjlighet att träffa min syster också. Träffa mina syskon och deras barn vill jag naturligtvis göra så mycket som möjligt under de närmaste månaderna. 
 
4. Det är ju Bokmässan i Göteborg i höst och jag har i alla fall planerat att jag ska åka ner 2 av 4 dagar.  Jag har ju ett s.k. GULDKORT och det känns ju fel att inte utnyttja det. Så Bokmässan är jag nog rätt säker på att jag besöker i höst. Datum: 22- 25 september. 
 
Annars får man väl se hur resten av året blir. Jag tycker att första delen av detta året för min del har varit ganska bra. Mycket blev ju också bättre när restriktionerna försvann och man mer kunde börja leva som man ville igen.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE