Tror ni att jag bryr mig så har ni fel.

  (null)
 
 Var ska man börja? Jag har bara svårt att förstå varför det finns människor som lägger tid på att jävlas med mig. Är det inte bättre att lägga den tiden som det tar, och lägga den på sig själv istället. Det borde man väl må bättre av. Det finns säkert en mer djupgående förklaring till detta beteende. Kanske känner man sig kränkt av mig eller så är man avundsjuk på att jag lever som jag gör. Jag har det ju säkert bra och bättre än många andra. Kanske söker vissa bara uppmärksamhet eftersom man är i stort behov av att få andras bekräftelse. Förklaringarna kan vara många, men är det något jag vet så är det att jag sällan bryr mig om när någon som jag inte känner säger något elakt till mig eller bara jävlas på något sätt.
 
Om jag på något sätt ändå väljer att bry mig om det så är det bara för att jag vill få bort personen och då gör jag vad jag kan för att det ska ske så fort som möjligt. En del ger sig direkt och andra håller på ett tag innan dom ger upp. Jag har hittills lyckats få bort alla som jag vill ska låta mig vara ifred och jag ger mig aldrig förrän detta händer. Det kan gå så långt att jag gör en polisanmälan. Ibland har det hänt att jag har gjort ett flertal mot en och samma personen. Jag gör  alltid en polisanmälan om brottet som någon begår mot mig faller under allmänt åtal. 
 
Dom senaste åren har jag gjort 1-2 polisanmälningar varje år. Även om de mesta av allt läggs ner så har jag sällan känt att jag ångrar mig. Många gånger kommer det ju till den misstänktes kännedom att jag har gjort en anmälan och det kan ju räcka för att personen ska låta mig vara ifred framöver. Många kan vara så jävla kaxiga när dom jävlas, men när dom sen får sitta hos polisen och bli förhörda så håller dom käften sen. I dom flesta fall känner jag mig ganska nöjd med det om så sker. Helst vill jag ju att det jag anmäler ska gå hela vägen till åtal och fällande dom, men jag har lärt mig av alla mängder med polisanmälningar som jag har gjort dom senaste åren att man inte kan räkna med att sånt händer. Men jag kan ju ändå känna mig nöjd över allt positivt som ändå sker p.g.a. att jag anmäler folk som begår brott mot mig. 
 
I år har jag gjort en polisanmälan och den är inte nedlagd än, men jag räknar ju med att den kommer att bli det. Fast återigen, jag tänker att den personen som jag nu har polisanmält ( för andra gången) kommer att sluta jävlas med mig framöver. Om han inte gör det efter detta, då är han ju riktigt jävla dum i huvudet. Sen kommer jag ändå aldrig att bry mig om honom och vad han vill, eller vad som händer i hans liv framöver. Om han tror att jag kommer att bry mig så har han fel. 
 
 Något som också kan hända ibland är att det kan komma fram personer till mig på stan och direkt börja med att prata skit och vara jävligt uppkäftiga. Eller så ställer dom bara dumma frågor eller bara prata på ett sätt så som gör att jag tror att dom inte kan ha en enda hjärncell  i huvudet. Jag agerar ungefär på samma sätt varje gång. Jag struntar i dom helt. Jag svarar inte och jag bara fortsätter att gå och ignorerar dessa IQ-befriade människor totalt. Om jag gör nånting så kanske jag typ säger att dom ska sticka härifrån. Någon gång har jag sagt att dom ska hålla käften också. 
 
Det är nämligen såhär: Om du kommer fram till mig och inte pratar ordentligt utan bara pratar skit och jävlas. Då kommer jag inte att bry mig om vad du säger. Om en person verkligen inte fattar varför jag ignorerar hen efter att man kommer fram jävlas, då är ju personen riktigt dum i huvudet. Då finns det heller ingen mening med att diskutera med en sån person för hen kommer ändå inte fatta och förstå vad jag menar. Från min sida blir det helt meningslöst och jag bryr mig heller inte om att försöka förändra en person som jag tycker är dum i huvudet. Tror du att jag bryr mig, så har du fel. 
 
Jag har allt som oftast inget emot att personer som jag kanske inte känner kommer fram och pratar med mig. Du får gärna tala om för mig om vad du tycker om mina sociala medier eller om det finns något annat du undrar över. Jag har heller inget emot om någon vill ta en bild tillsammans med mig. Sånt är bara att fråga mig om och förmodligen så ställer jag gladerligen upp på det. Jag blir inte arg eller nånting. Det är lugnt, men kom inte fram till mig och äckla dig och prata skit. Då kommer jag aldrig att bry mig och jag kommer att göra precis allt som jag tror krävs för att du ska låta mig vara ifred, både i själva stunden och i framtiden. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE