Har en lugn och avspänd helg.

 Sköna dagar nu. Jag har varit ledig sen klockan 13:00 i torsdags och jag är ledig imorgon också. Jag tar det lugnt och jag är glad över att jag har gjort det. Känslan jag har fått när jag nu tar det mer lugnt än vanligt det är att jag allt för sällan gör det. Jag grejar nog på tok för mycket och tankar om vad jag vill få gjort och hur jag ska lösa allt snurrar runt i mitt huvud alldeles för mycket. Den insikten har jag nog kommit till nu. Känslan av att egentligen inte göra nånting och inte tänka på vad som komma skall, var väldigt skön, men jag blev också rädd för insikten detta gav mig. Jag måste bli bättre på att faktiskt bara vara och inte greja så mycket. Jag försöker ju planera in den där vilan, men jag ska ju inte ens behöva planera det. Det måste kunna ske ändå. Problemet är väl att jag vill så mycket hela tiden. Finns det tid på dygnet och jag har tid så vill jag gärna få saker gjort. Däremot kan jag lätt acceptera att jag inte hinner med vissa saker, men då beror ju det oftast på att jag har mycket jobb eller att jag bara är noga med att gå mina promenadrundor så att jag sätter minst 90 000 steg per vecka. Det är jätteviktigt för mig. Hur mycket jag än har att göra så får jag aldrig ha så mycket stilla sittande saker att greja med att jag inte får tillräckligt med antal steg i benen. I skrivandets stund är faktiskt detta mål redan uppnått och det känns ju bra när det är en dag kvar av denna veckan. 
 
Annars då? 
 
Jag läser ganska mycket nu. Jag har börjat på en bok som är på över 500 sidor och jag trodde innan jag börja att den skulle vara segare än vad den faktiskt är att ta sig igenom. Att läsa böcker är nog bra för mig när jag vill få mycket gjort, men känner att jag samtidigt vill tagga ner och bara vara. Inte tänka inte planera. Bara läsa och vara helt inne i det. Ungfär som när man bloggar och det känns riktigt bra med det. Känslan är då att allt runt omkring bara försvinner och något slags rus så skapar man blogginlägg som efteråt känns väldigt skönt att ha fått ur sig. Man liksom rensar skallen från allt man bara vill få bort och och sen känner man att man mår väldigt bra av det. 
 
 Framtiden?
Den senaste tiden har jag funderat mycket över min framtid. Vad ska jag göra med livet framöver. Ska jag bara fortsätta som jag gör och har har gjort? Ska jag ändra på nånting? Vill jag något annat? Är jag bara nöjd med det lilla jag har. Räcker det att jag lever i nuet och bara ser till att må bra av det? Ska jag försöka att faktikst få till någon eller flera av dom förändringar som jag länge nu har gått och tänkt att kanske ska göra?  Jag vet egentligen inte varför jag funderar på alla dessa frågor, men kanske känner jag att jag vill få ut mer av livet. Jag brukar inte jämföra mig med andra människor, men den senaste tiden tycker jag mig ändå se att andra männsikor åstakommer mycket mer och kanske lever mer det liv som dom vill ha. Själv känner jag att jag mest står kvar på samma punkt och stampar och tanken jag har är att det har varit så ganska länge för mig. Det kanske är min låga självkänsla som spökar för mig lite här. Jag tycker alltid att andra gör allting bättre än mig. Ändå vet jag någonstans att "gräset inte är grönare på andra sidan", men jag inser att det är något jag lätt kan få för mig. 
 
Jag kanske också borde tänka på att ha mer roligt i livet. Jag tänker ofta att jag ska jobba hårt och kämpa med saker nu för att jag vid ett senare tillfälle ska kunna ha roligt sen. Jag kanske mer borde tänka att jag ska ha roligt medans jag jobbar hårt och kämpar med saker som tex: Jobb, konstprojekt, promenadrundor, investeringar och vad man nu än väljer att göra så kan man ju försöka ha så roligt som möjligt. Då kanske mer av dom där negativa tankarna försvinner och känner istället att livet får dom förrändringar som man har längtat efter. Riktigt så enkelt kanske det inte är, men jag tror ändå inget blir sämre av att tänka så. Det viktiga är ju att jag mår bra och gör min grej. Jag brukar ju säga till mig själv att jag inte ska jaga andra människor. Jag gör min grej och sen får jag rätt personer omkring mig som ag mår bra av att ha i min närhet. Ingenting spelar ju någon roll om man inte mår bra. Inte ett jävla dugg.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE