Jag njuter i alla fall av semestern.

 Snart har jag haft semester i två veckor och tiden går ju så fort när man är ledig och njuter extra mycket av livet. För så är det. Jag mår gött av att ha semester och jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för några veckor sen när jag kände mig helt slut av allt grejande och massor av jobb. 
 
Nu känner jag mig helt avspänd och jag slappar hur mycket som helst. Det är en riktigt skön känsla. Det som skiljer denna veckan från den förra semesterveckan, det är att jag har försökt planera och få till någon resa inom Sverige. Jag har inte lyckats, men jag har försökt. Jag vänder och vrider och kollar upp saker för att jag på något sätt ska få till nånting. Men även om många bitar faller på plats så hittar jag alltid ett problem som jag inte löser.  
 
Tanken var ju att jag i torsdags skulle ha åkt till Malmö, men det föll på att jag inte orkar lägga så mycket restid med tåget som jag hade fått göra. Hade det bara varit så att jag hade kunnat åka ner till Göteborg och byta till ett direkttåg till Malmö, då hade jag gjort det. Men jag skulle åka till en station, vänta ganska länge på att byta och sen åka en kort sträcka för att sen få vänta länge igen osv. Jag orkade inte bry mig och när jag tittade på resan hem så var det ännu värre. Jag gissar att det beror på något spårarbete. Det brukar ju vara så man bara kan åka till Göteborg och sen byta, men denna gången var det betydligt krångligare än så. 
 
Jag har också kollat lite på om jag kan ta någon bilresa och har funderat på om jag kan lägga upp detta på något bra sätt som känns bra för mig. Jag hade tänkt att jag skulle åka runt lite i Skåne och sen Kalmar, Öland och på vägen hem besöker jag någon plats i Blekinge. Det skulle väl kunna funka, men känslan jag har är att jag detta inte riktigt är ett så bra upplägg och jag tror att jag kommer att ångra mig om jag reser runt på detta sättet. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som känns fel med upplägget, men jag vill väldigt mycket annat också och pengarna räcker inte till allt. Jag kanske får nöja mig med att just nu bara njuta av min semester på hemmaplan och sen får jag fundera vidare på hur jag ska lösa alla resor som jag vill göra inom Sverige. Jag har ju inte gett upp min målsättning, men jag tänker inte heller ge mig ut och åka för att jag bara ska göra det. Allt ska ju kännas rätt och i slutändan vill jag ju också må bra. 
 
Det är ändå inget snack om att jag njuter av min semester. 
 
* Jag äter och dricker gott!
* Jag läser mycket!
* Jag håller på mycket med mina sociala medier och tycker att det är kul! 
* Jag går sköna promenader som känns riktig bra i hela kroppen!
* Jag njuter av varenda dag och det är bara så jävla skönt med semester!
 
(null)
(null)
(null)
 
 
Jag kollar också en del serier och filmer. Denna veckan har jag tex kollat dom fyra senaste Beck-filmerna. Jag tror att det är dom senaste, om jag nu har gjort min "research" ordentligt. Jag tror inte att det har kommit ut fler efter dessa fyra. Oavsett hur det är så tycker jag dessa filmer som jag såg denna veckan var riktigt bra. Rage Room tycker jag var den bästa, fast dom andra tre gillade jag också. Jag kommer säkert att se dessa filmer några gånger till i framtiden. 
 
 
Jag ska fortsätta njuta av min semester och som det känns nu så verkar det ju som dom två kvarvarande veckorna kommer att vara ungefär samma som dom två veckor som jag redan har haft. Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt, men det är i alla fall "gött" att ha semester. Lyxen att kunna vara ledig så mycket och ändå ha betalt är något som jag är tacksam för. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE