Jobbar ibland - ledig ibland

 Jag har jobbat ganska mycket under denna veckan och arbetsveckan är ju inte riktigt slut än för min del. Jag ska jobba på söndag också. Jag skulle ha jobbat imorgon med, men jag har tagit ledigt. Jag har haft en lång arbetsdag idag och den hade varit lika lång imorgon. Det är skönt att bara ta bort en dag mitt i denna ganska tuffa arbetsperiod som inte är slut förrän på måndag. 
 
Det som är skönt med denna arbetsveckan det är att jag inte har någon dag där jag måste gå upp så sjukt tidigt. Dessutom är 3 av dom totalt 5 pass som jag jobbar denna veckan ganska "snälla" att slita med. Körningen, tiderna och timmarna är ganska lagom. 
 
Denna veckan har känts ganska bra. Jag jobbar på ibland och är ledig ibland. Jag jobbar liksom inte för mycket, men jag är ju heller inte helt ledig. Det började med 3 dagar av jobb. passen är ganska "snälla" mot kroppen. Ledig var jag igår.  Idag hade jag det tuffaste passet på hela veckan. Det är långt och stundtals ganska stressigt och tålamodsprövande, men jag hade i alla fall en ganska lång rast mitt allt slit. Så det funkar ändå. Imorgon är jag som sagt ledig och på söndag jobbar jag igen. Återigen är det då ett ganska "snällt" pass. 
 
Annars har jag mest försökt att ta det väldigt lugnt och inte göra så mycket. Jag går ju mina promenader. Jag ligger och läser ganska mycket. Mer än vad jag brukar göra. Det känns som det var länge sedan jag "köttade" en bok på det sättet som jag har gjort i några dagar nu. Men kommer man bara in i en bok och den inte är allt för seg och långtråkig att läsa så är det ju ganska skönt att läsa i flera timmar på raken. Jag grejar lite med mina sociala medier. Jag har skrivit en hel del blogginlägg redan nu och jag kommer att publicera många av dom under nästa vecka. 
 
 
(null)
 
(null)
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE