Karusell i mitt huvud.

 Ikväll fick jag en känsla av att massor med tankar bara snurrar runt i huvud. Allt blir lätt för mycket och även om jag tycker att jag har kontroll så blir det lätt så att jag tänker på allt jag behöver och  vill göra inom den närmaste framtiden. Dessutom har jag denna veckan fått in mycket mer pengar än vad jag har tänkt att jag skulle få. Det har ju gjort att jag har börjat fundera på ännu mer grejer som jag vill göra efter att jag såg vad som hände på mitt konto. Detta resulterar i att det lätt blir som en "karusell" i mitt huvud. 
 
Jag har ju en vecka kvar av arbete innan jag får min semester. Det känns ju ganska lugnt, men när jag jobbar tänker jag mycket på att jag skulle kunna göra mer med mitt konstprojekt och möjligheterna kan jag se hela tiden. Men jag måste ju jobba och göra andra grejer också. Jag kan ju inte ägna så mycket tid åt konstprojektet så att jag kan tjäna mer pengar än vad jag från början har räknat med att jag ska göra. Detta stör mig lite för jag ser möjligheterna att tjäna pengar snabbare än vad jag nu gör, flera gånger på en och samma dag. Jag måste bara strunta i många av dom chanser jag får. Jag hinner liksom inte med. Jag ska ju sköta mitt jobb och jag har ju andra saker att göra också. Problemet är väl att jag tänker mycket på konstprojektet hela dagarna och nu har det blivit så inarbetat. När jag så enkelt kan tjäna lite extra, om jag bara tar chansen när jag får den, men ofta inte hinner, då känns det lätt lite frustrerande. Just den känslan försöker jag ändå få bort. Jag kan ju inte missköta mitt bussförarjobb eller strunta i att göra andra saker som man har att göra, bara för att jag vill tjäna mer pengar på min konst. Det kommer ju aldrig att kunna bli något som jag kan leva på. Det har jag svårt att tro. 
 
Samtidigt som man tänker på detta med konsten så funderar jag ju också på vad jag ska göra under min semester. Här skulle jag ju kunna lägga ner mer tid på min konst när jag blir så mycket ledig, men det kommer ju att bli stressigt och tufft jobbande med att dra in pengar. Jag har nog ingen lust att jobba arslet av mig under en så lång ledighet på 4 veckor. Jag behöver ju vara rädd om mig och verkligen vila när jag snart blir så mycket ledig.  
 
Sen tänker jag ju mycket på mina resor som jag har planerat att göra genom Sverige. Jag tycker att jag har en bra plan och kontroll. Inget känns för stort. Med lite smart planering så ska jag nog kunna besöka minst en plats i alla 25 landskap som Sverige delas in i. Men jag tänker ju på mycket annat och då kan det stundtals kännas för tufft att bry sig om alla resorna jag vill göra runt om i Sverige. Men jag släpper inte tankarna på resorna, oavsett hur allt känns kring det. 
 
Dessutom har jag ju andra drömmar och jag vill nå min vision och jag tänker mycket på om jag ska göra någon större förändring i mitt liv som gör att jag i alla fall maxar mitt ekonomiska situation. Jag skulle ju för fan kunna få loss 1 miljon, om jag bara bestämmer mig för det. Problemet med det är att jag är inte säker på att jag kommer att må bra, med tanke på vilka förändringar jag måste göra för att få loss dom där pengarna. 
 
Jag kan säga såhär: Skulle jag träffa någon dam som jag inleder något mer seriöst med. Med seriöst menar jag flytta ihop, köpa hus, ha barn att ta ansvar för osv, då är jag helt säker på att jag måste lossa på den där miljonen för att en sådana förändringar av mitt liv ska vara möjliga att genomföra och samtidigt få ett bra liv där man kan se ljust på framtiden. 
 
När jag känner mig såhär rörig i huvud och så mycket tankar som bara snurrar runt, då känns det mest rätt att bara ta det väldigt lugnt och kanske inte göra så mycket. Börja jag greja med tex mina resor eller min konst, då krånglar jag lätt till det och det kan också kosta mig väldigt mycket pengar i onödan. Även om jag tycker att jag har kontroll så är det nog lätt att tappa kontrollen och så bränner man onödigt mycket pengar. Det kan sen vara pengar som i slutändan kan vara viktiga att ha. Det kan ju vara skillnaden mellan att lyckas eller misslyckas med något som jag tex drömmer om att få göra. 
 
Bättre är ju att bara läsa böcker eller se på film och serier. Ta det lugnt tills "karusellen" i mitt huvud slutar att snurra och gå upp och ner. Då är det ju lättare att sen bara ta en sak i taget och efteråt kunna känna att det man faktiskt valde att göra var helt rätt för mig.  Sen är det ju alltid viktigt att man mår bra. Annars spelar ju ingenting annat någon roll alls. 
 
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE