Vecka 25

Semestern  har ju börjat och det känns bara bra att slippa bry sig om klockan och vissa tider som man måste passa, samtidigt som man tänker på hur man ska lägga upp dagen och hur lång tid allt får ta. Allt det där försvinner liksom nu när man inte behöver fundera på när man ska jobba och hur länge. Det känns skitbra att slippa bry sig liksom. 
 
Denna veckan har jag bestämt mig för att jag ska ta det väldigt lugnt. Jag ska hålla mig till att bara göra mina vardagliga saker. Sen blir kommer jag väl också att gå mina promenader, men framförallt är det väldigt mycket slappa och ta det lugnt som gäller. Även om jag känner för att tex åka någonstans eller ta tag i något som för mig är en lite större utmaning, så tänker jag ändå inte bry mig. Jag ska vara mer stilla än vanligt i minst en vecka. Det blir även väldigt lugnt under midsommarhelgen. Jag vet att jag har sagt förut att jag ska ha perioder där jag chillar mer och inte gör så mycket och sen blir det inte så ändå. Men nu kommer jag att se till att det blir så. 
 
Däremot efter midsommar så har jag lite planer på att göra saker och mest handlar det om att jag ska resa runt lite i Sverige. Sen vill jag ändå tänka på att inte ha för mycket planer och ett allt för späckat "program". Många gånger kan det ju till och med vara bättre och roligare att göra saker mer spontant och typ när man känner för det. Jag tror i alla fall en sådan semester kan bli roligare än om man; planerar för mycket, för långt i förväg och har stora förväntningar. Jag tror att jag  lätt kan bli besviken eftersom saker och ting sällan blir som jag har tänkt sig till 100%. 
 
Vi får se hur det blir. Jag har inte bokat eller bestämt nånting just nu. Det jag jag känner att jag vill med denna veckan det är att bara vara på hemmaplan och ta det väldigt lugnt. Vilket innebär: 
 
* Äta och dricka gott.
* Gå promenader.
* Läsa böcker
* Kolla filmer och serier. 
* Lyssna på poddar.
* Njuta av skön sommar.
* Sova en hel del.
* "Pilla" med mina sociala medier, där jag typ heter dannebloggen överallt, förutom på TikTok. Där heter jag ju danneblogg. 
 
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE