Vecka 27

 Usch vad tiden går fort. Nu har redan halva min semester avverkad. Jag har två veckor kvar och jag tycker som sagt att tiden går alldeles för fort. 
 
Jag mår i alla fall väldigt bra. Jag har dom senaste två veckorna slappat sjukt mycket. Jag har gått mina promenadrundor och dom har känts bra. Jag märker också att jag har gått ner i vikt den senaste tiden. Det känns också bra, men jag vill gå ner mer. Jag får jobba vidare på det. 
 
När det gäller resorna som jag hade tänkt att göra runt om i Sverige så kommer jag nog inte att  bry mig. Jag får inte ihop allt som jag vill och sen är det ju ingen brådska. Mitt mål är ju att besöka minst en plats i varje landskap, i hela Sverige. Jag har sagt att jag vill nå det målet innan 2024. Det känns ganska lugnt än så länge och jag tänker inte åka för att jag bara ska göra det. Det ska ju kännas bra och jag har ju också annat jag vill göra och köpa. Jag vill ju inte köpa och göra för mycket annat så att jag jag inte kan resa runt i Sverige. Samtidigt vill jag inte resa runt i Sverige och lägga ut pengar som jag tänker att jag ska ha till annat än resorna. Jag måste hitta någon balans där i allt. jag tror jag vet hur jag ska göra, men jag är inte säker på vad jag egentligen vill. Dessutom känns det nästan lättare att dra iväg på någon resa när jag inte har en semester där jag mest känner att jag vill vila och slappa väldigt mycket. Det där med resorna får jag ta tag i efter semestern. Nu vil jag bara ha en skön och bra ledighet med mycket pengar och röra mig med. Det har jag nu och då ska jag låta det förbli så. Jag har beställt mycket nya grejer som lär bli skickade till mig under denna veckan. Jag har hade en ganska galen utekväll förra veckan, men det blev i alla fall riktigt lyckat. Jag njuter av min semester och känner ingen oro eller stress över nånting. Jag känner mig bra i kroppen, jag njuter av solen, äter gott, dricker ännu godare och jag behöver inet fundera på om pengarna kommer att räcka för att jag ska kunna fortsätta slappa under resten av semestern. 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Hoppas inte tiden går för fort nu dom närmaste två veckorna. Jag vill ju känna att jag har för mycket semester och inte för lite. 
 
Ha det bra i solen och njut av sommaren på alla sätt som ni själva mår bra av. Det gör jag i alla fall. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE