Snart börjar man jobba igen.

Det känns som jag trodde att det skulle göra. Det har känts skönt att ha semester, men tiden har gått fort. Jag har väl inte riktigt gjort allt de som jag först tänkte att jag skulle göra, men jag har i alla fall tagit det lugnt och slappat mycket. Det har varit bra för mig. På måndag ska jag börja jobba igen. Just nu känner jag inte för det. Jag hade gärna velat haft minst en månad till av ledighet, men så är det ju inte och någon dag måste jag ju ändå börja jobba igen. Jag har det ju inte så bra ekonomiskt så att jag sluta jobba och bara räkna pengar. 
(null)
(null)

Men allt slappande har ju gjort mig ganska slö också. Jag försökte ju få till lite resor inom Sverige, men jag gav upp ganska lätt när jag stötte på problem. Det blev lättare att bara strunta i det. Jag får ta nya tag när jag planerar vad jag ska göra på lediga helger och liknade framöver. Jag får för mig att det blir lättare att komma iväg när man har kommit igång med arbetet igen, och det dessutom är lite mer "fart" kroppen på mig igen. Jag har ju inte gett upp själva "grejen" med att jag vill resa runt i hela Sverige. Jag ska bara ta tag i planeringen igen. 
(null)

Jag har tänkt väldigt mycket på framtiden under denna semester. Om det är bra eller dåligt, det vet jag inte. Men jag har i alla fall kommit fram till att jag vill fortsätta sträva mot att nå min vision. Det har jag ju varit säker på länge, men när man långledig och mycket för sig själv så finns ju tiden att tänka kring alla dessa större saker som man vill åstadkomma i livet. 
(null)
Ekonomiskt går det ju bättre än någonsin för mig. Det gör ju att jag hittar motivationen att sträva mot min vision. Just nu bedömer jag att jag har ca en tredjedel av dom pengar som jag behöver för att jag sen ska kunna se om det finns någon möjlighet för mig att göra något större som kan vara en lösning på hur jag ska förverkliga min högsta dröm i livet. Sen gäller det ju ändå att jag vågar och verkligen bestämmer mig, men besluten får jag ta när jag har alla pengar som jag nu tror att jag behöver. 
(null)

Jag har haft en bra semester. Det har många gånger känts skönt att inte behöva göra ett skit. Jag är nöjd med hur den blev, även om jag ville komma mer hemifrån än vad jag gjorde. Det blev en utekväll i Göteborg och jag sparade väl inte direkt på pengarna då. Annars har jag hållit mig hem i Vänersborg. Jag hr gått mina promenader, ätit gott, druckit ännu godare, lyssnat på mängder av poddar, kollat på serier och filmer, pysslat med min konst och visat upp lite av mig och mitt liv i mina sociala medier. Hoppas jag inte har hjärntvättat mina följare lika mycket som jag själv låter mig hjärntvättas av allt som jag följer av andra människors liv. Min skärmtid vågar jag nog inte kolla längre. Jag vill inte veta hur mång timmar det är, men jag tycker i alla fall att det är roligt att kolla vad andra gör och själv köra på med DANNEBLOGGEN på alla möjliga sätt, utan att för den saken skull jämföra mig med vad andra gör och väljer att visa. 
(null)

Det är bara att fortsätta så länge jag mår bra och tycker att det är kul. Att må bra är viktigt annars spelar ju inget annat någon roll. Inte någonting alls överhuvudtaget.
(null)

(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE