Sista veckan nu.

Jag inne på min sista vecka av semestern och jag tänker ju hela tiden att jag inte ska vara så, men hur jag än vänder och vrider så är det snart måndag och vecka 29. Dags att börja jobba igen och samtidigt känna en längtan till nästa semester. Det går för fort, men sånt är livet. Någon dag måste jag ju ändå börja jobba igen och det är väl bara att få igång sina vanliga rutiner igen. Det blir väl också lite mer "fart" mig sen. Nu är man ganska slö och det är inte mycket jag bryr mig om att ta tag i. Man tänker att man ska göra massor, men det blir liksom inte av. Jag har knappt haft några sköna utekvällar med lite "partystuk". Jag har ofta varit sugen, men det har bara känts enklare att sitta hemma och då har det blivit så. En gång under denna semester har jag haft en utekväll där jag har träffat lite goa människor som jag gillar att hänga med. Det var ju trevligt, men jag brukar göra mer av sånt när jag just har min semester. Varför det inte har blivit mer av sånt under årets semester, det vet jag egentligen inte. Jag har i alla fall inte kommit på det än. 
 
Som det har varit så har jag ofta börjat dagarna med att sova bort hela förmiddagen. Sen kanske man tar en promenad och i bästa fall gör man några små ärenden. Jag äter gott och dricker gott (det behöver nödvändigtvis inte vara onyttig mat och alkohol) och njuter av min ledighet. Jag har varit noga med att gå mina promenader och jag klarar alltid dom där 90 000 stegen i veckan som har varit mitt mål sen länge. 
 
Jag lyssnar en del på poddar och kollar nya klipp som läggs upp på YouTube. På kvällarna kan det bli serier eller filmer. Man fastnar lite dessa saker varje dag och mycket annat orkar jag inte ta tag i. Nu är snart semestern över och jag vet inte om jag är nöjd med den eller inte. Men jag har i alla fall mått bra och jag har känt i hela kroppen att det inte har varit fel att koppla av så mycket som jag faktiskt har gjort. Det har jag behövt göra, med tanke på hur trött jag var ett tag innan denna semester började. Det kanske också är förklaringen till varför jag inge har varit ute och festat så mycket under dessa lediga veckor.
 
Oavsett vad så får nu fortsätta njuta av skön semester. Det är ju trots allt några dagar kvar innan det är dags börja jobba på som vanligt igen. På måndag börjar den eviga längtan till den dagen man får semester igen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE