Så tror jag nog är bäst att tänka.

 Då är denna veckan av semester snart också avverkad. Tiden går ruskigt fort när man har semester. Dagarna blir ju också kortare eftersom jag sover bort större delen av förmiddagarna. Så har det i alla fall varit denna veckan. 
(null)
 
Jag är i alla fall noga med mina promenadrundor. Dom får jag gjort och jag håller dom där 90 000 stegen i veckan som alltid är målet. Hade jag inte gjort det, då är jag säker på att jag hade mått ganska dåligt nu. Jag vill egentligen träna mer och och göra något annat än att bara promenera, men det jag gör är ju i alla fall mycket bättre än ingenting alls. Så jag känner mig ganska nöjd ändå. 
  (null)
 
Konstprojektet har inte gått så bra under denna veckan, men jag har heller inte ansträngt mig så mycket heller. Många har däremot frågat om det. Jag försöker svara på frågorna, men mina svar är ju ganska luddiga och sen får jag bara fler frågor för att många inte tycker att jag svarar riktigt på frågorna. Att många frågar om detta beror ju säkert på att jag har sagt att jag tjänar pengar på det. Så är det ju ofta. Jag tror inte lika många hade brytt sig om att fråga mig om konstprojektet om jag inte hade nämnt att jag tjänar pengar på det. 
 
Det är i alla fall skönt att ha semester och jag är glad över att jag inte börjar jobba imorgon. Under denna ledigheten tänker väldigt mycket på vad jag vill göra i framtiden och hur jag ska göra för att nå alla möjliga målsättningar som jag har. Jag vet ju att allt som jag på något sätt drömmer om kommer jag inte att klara av att förverkliga, men jag tror att om jag inte försöker göra många saker och misslyckas ibland, så kommer jag heller inte att klara av så mycket av allt jag skulle vilja få gjort. Jag tror att jag lyckas bättre om jag gör många saker, även om mycket av allt man gör kanske går åt helvete. Det är ju ändå så att om man inte gör nånting så kan man ju heller inte göra något bra. Jag måste ju våga pröva och jag tror också att jag måste våga göra fel. Kör på se om det som jag tror på funkar. Funkar det inte, så lägger jag ner och det är nog fortfarande bättre än att jag typ inte gör nånting. 
 
Sen är det ju ändå så att dom viktigaste sakerna som jag känner att jag vill tänka extra mycket på, dom är att jag ska må bra och köra på med mina saker. Jaga inte människor. Jag gör min grej och sen blir det så bra det bara kan bli i slutändan. Så tror jag nog är bäst att agera och tänka. 
 
Nu ska jag fortsätta ha skön semester och verkligen njuta av den fullt ut. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE