Jaga inte människor.

 
 Jag kommer aldrig att be om ursäkt för den jag är. Jag kommer aldrig att ändra mig och vara någon annan än mig själv. Jag tänker inte anpassa mig efter hur andra i vill att jag ska vara om det innebär att jag måste ändra på den jag är bara för att passa in. 

Jag kommer alltid att köra på och göra mina saker. Jag har blivit väldigt säker på en sak. Jag ska aldrig jaga människor. Jag gör min grej och det jag tror på och sen kommer jag att få rätt människor omkring mig och som jag verkligen vill ha där. 

Något som jag är väldigt tacksam och glad för idag det är att jag under dom senaste åren inte har haft en enda person i min närhet som jag inte vill ha där. Det enda som stör mig att det tog så många år innan jag fattade att jag bara ska vara med personer som ger mig positiv energi. Om människor inte gillar mig så ska jag inte ändra på hur jag är bara för att dessa människor ska börja gilla mig. Det viktigaste är att jag gillar mig själv. Återigen tänker jag: Jaga inte människor. Gör alltid din grej, sen får man rätt människor omkring sig. Jag tror på det så starkt så ingen människa kommer att få mig övertygad om att något annat skulle vara rätt. Dom som försöker är nog sådana personer som jagar mig, om dom kommer jag att passa mig för. Som sagt: Jaga inte människor.
 
 
                     


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE