Jag måste inte och jag vill inte.

 En sak som jag har tänkt på dom senaste dagarna det hur lite jag vill bry mig om att svara när någon frågar mig om nånting. Jag har den senaste tiden tex kört några live-sändningar på TikTok. Där får man ju massor av frågor om olika saker och jag svarar väl så gott jag kan. Men ibland vill jag ju inte svara eller ens förklara eller berätta nånting överhuvudtaget. Då väljer jag ju naturligtvis att låta bli. Det man då märker är att när man struntar i att svara då kommer den frågan om och om igen. Det är precis som att folk tror att om man bombar mig med samma fråga så kommer jag att svara. Dessutom kan folk sitta och kräva att man ska svara på en eller flera frågor, som jag i min live har valt att strunta i. 
 
Jag har typ varit med om detta i alla år som jag har hållit på med sociala medier. Man kräver ett svar och det ska vara utförligt och jag ska berätta allt. Berättar jag inte allt, då får man höra att jag nog har nåt att dölja. Berättar jag allt så säger många att dom inte tror att det är så. Ibland svara jag frågan till 100%, men ändå kan kan det vara så att den som har ställt frågan, frågar samma sak en gång till. Då brukar jag svara att jag svarade ju precis på din fråga, men förmodligen förstår du inte vad jag just sa. Många gånger tror jag faktiskt att är så att folk är ute efter att bara vara elaka och man vill gärna säga något som tror sårar och kanske påverkar någon annans liv på ett negativt sätt. 
 
Jag är väl medveten om att jag inte måste svara på frågor eller stå till svars för nånting som jag har sagt eller gjort, bara för att människor hör av sig med frågor och påståenden i mina sociala medier. Jag behöver inte bry mig nåt. Jag kan bara fortsätta göra min grej och gå vidare. Det är så jag försöker tänka. Vill jag göra något som jag inte känner mig osäker på att publicera, då gör jag det och skiter fullständigt om folk som ser detta inte gillar det. Jag publicerar och jobbar med mina sociala medier på ett sätt som känns bra för mig. Jag måste absolut inte göra nånting i mina sociala medier som andra ber mig om att jag ska göra, eller sluta med. Jag bestämmer själv. Mycket av det som folk ber mig om vill jag inte göra och då gör inte jag det. Ändå skriver många till mig och utrycker sig då på ett sådant sätt, så att jag får känslan av att dom verkar tycka att jag har några skyldigheter gentemot dom. 
 
Allt jag gör i mina sociala medier vill jag mest göra för att jag tycker att det är kul. Jag gillar att skapa och publicera. Jag mår bra av allt så länge jag jag håller det på en nivå som känns bra för mig. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker och jag kommer aldrig att lyssna och ta till mig av sånt som jag inte tycker är positivt för mitt fortsatta skapande i mina sociala medier. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE