Jag vill resa, shoppa och typ festa.

En ny vecka har börjat och det är ju skönt att starta med en ledig dag när jag har jobbat 6 dagar under förra veckan. 

 Jag är som sagt ledig idag och jobba har jag i 4 dagar och till helgen så funderar jag på att ge mig ut på en liten åktur runt om i Sverige.  Jag får se hur det faktiskt blir.  
 
(null)
(null)
(null)

Men det är också så att jag vill mycket annat och man får ju se hur mycket pengar man har att bolla med och vad man är beredd att spendera.  Ska jag bry mig om andra saker? Jag kollar på en hel del coola tröjor och t-shirts som kostar betydligt mer än vad jag brukar spendera på kläder under ett helt år. Jag vill göra mer galna utekvällar där bränner en ansenlig summa pengar, men det känns fel att göra så, fast också jävligt kul om jag ändå väljer att göra det.. Jag vill jag vill och pengar rullar in bra nu. Man får passa på, men räcker pengarna till allt? Vad känns mest rätt att göra, och är sånt som jag är mest sugen på också det som är mest rätt göra? Jag vill inte ångra mig sen. Jag vill inte tappa "skallen" för att det går bra nu. 
  (null)
Sen är det  så att det ena behöver ju inte utesluta det andra så jag kan säkert resa runt i Sverige i coola svindyra kläder och en annan galen utekväll brukar inte vad så svår att få till. För mig gäller det väl att bara se möjligheterna och våga. 
(null)

Promenadrundor ska jag ju också gå denna veckan och förra veckan ville jag ju försöka sätta 100 000 steg. Jag ville prova om det var möjligt att fixa så många steg på ett sätt som kändes naturligt för mig, samtidigt som jag hade en vecka av ganska mycket jobb. Jag fixade 100 000 steg och det kändes bra, men jag vågar ändå inte höja målsättning som jag har. 

Jag kommer även i fortsättningen att ha som målsättning att jag ska minst gå 90 000 steg, under en och samma vecka. Jag kommer att ställa det kravet på mig själv. Sen tänker jag ändå försöka nå minst 100 000 steg varje vecka, men det ska som sagt inte vara något absolut måste. Fixar jag mer än 90 000 steg så är det bra, men målet får fortsätta vara som det är och har varit länge nu. Jag får se om jag höjer någon gång i framtiden.  
(null)

(null)         

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE