Vinterbilder - Nattblogg

Det känns skönt att ha blivit ledig. Hade jag några spänningar i kroppen så släppte dom i samma minut som jag avslutade denna dagens jobbande. Det känns som jag har jobbat hur mycket som helst med busskörningen, förra veckan och denna veckan. Däremot har jag nog haft dom två lugnaste veckorna någonsin. Jag tror inte jag överdriver när jag skriver så. På så sätt har det varit väldigt skönt att jobba på. Är det lugna arbetsdagar så mår jag som bäst när jag jobbar. 
 
Nu är det som sagt ändå skönt att bli mer ledig igen. Nästa vecka jobbar jag inte mycket alls och tittar jag en vecka framåt så skulle jag haft ganska mycket jobb, men jag tog ledig en av dagarna och det kommer sen att göra att den veckan blir en helt normal arbetsvecka. Så mycket känns nästan perfekt när det kommer till hur jag har jobbat och vad jag har framför mig på jobbet. 
 
Annars känner jag att jag har lite svårt att veta vad jag vill med 2022. Hur jag ska gå vidare med ekonomin efter allt jag gjorde under 2021? Jag känner att jag vill fundera ett tag på det där och just nu måste jag bara få en bättre helhetsbild och försöka förstå och tro nånting om vad som skulle kunna funka för mig. Jag vet att jag vill nå en vision. Jag känner att jag inte vill spara lika mycket som jag gjorde 2021, men jag vill göra nånting i år också som faktiskt gör att jag tar mig närmare den vision jag har. På något sätt känns allt bra. Jag har en vision, jag vet inte hur jag ska uppnå den, men förra året började jag i alla fall jobba mot en dröm som jag har haft sen jag var liten. 
 
Jag känner just nu att jag vill väldigt mycket saker. Jag tänker ofta att jag vill göra mer av sånt som blir till roliga upplevelser och säkert också roliga minnen att tänka tillbaka på. Dom senaste två åren så har i alla fall jag känt att man mest bara har gjort mina vardagliga saker. Jag syftar då på sånt som är ständigt återkommande i mitt liv. När jag inte gör andra saker som lite mer sånt som inte är vanligt för mig så blir jag lätt väldigt rastlös. Man vill att mer ska hända, men problemet är att jag har svårt att bestämma mig för vad jag själv ska göra för att få saker och ting att hända. Jag vet sen tidigare att jag mår bra av att göra saker som inte är det "gamla vanliga". Jag har många gånger känt att jag mår bra av att tex: Träffa någon person som jag ser upp till eller göra någon form av resa. Bara att komma bort från Vänersborg och närliggande platser runt omkring kan vara något som jag mår bra av. Det har ju hänt att jag bara har åkt iväg till en annan stad, tagit in på hotell och egentligen inte har haft några mer planer än så. Jag behöver göra mer saker av sånt jag inte brukar göra. Allt blir lätt för tråkigt annars. Det är känsla jag har som jag är rätt säker på att den stämmer. 
 
Nu är det ju ändå så att det har varit pandemi och den fortsätter ju som fan. När ska detta egentligen försvinna helt och hållet. Jag bestämde mig redan 2020 att jag absolut inte kommer att åka utomlands förrän detta med coronavirus och pandemi är helt borta. Jag har sen länge trott att snart kommer att bli så, men hela tiden kommer det upp fakta och information som verkar peka åt helt motsatt håll.
 
Det jag mest vill ha sagt är att orsaken till att jag inte gör så mycket annat än sånt jag ständigt brukar göra, beror på pandemin. Jag vill ha respekt för det samtidigt som jag känner att det är lättare att skita i mycket av sånt som resor kräver att man har väldigt bra koll på vad som gäller när det kommer till allt som har med pandemin att göra. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE