Veckan har varit bra.

Skönt har det varit med en ledig helg. En söndag som denna känns som vanligt lite tom, men jag är nöjd med hela denna veckan. För en gång skull känns det som allt har blivit som jag har tänkt mig och ville att det skulle bli. Jobbet har känts bra och många promenarundor har det blivit. Jag har ätit massor av god mat. Konstprojektet har gått riktigt bra och jag har avverkat ytterligare en resa på min s.k. Sverigeresa.
 
 
Jobbet kändes just nu ganska lugnt att hålla på med. jag har länge känt mig rätt avspänd och även om det kan kännas jobbigt ibland så biter jag ihop och då märker jag att det jobbiga känns lättare att hantera. När jag biter ihop då känner jag mig samtidigt glad över att jag hanterar en viss situation på ett bra sätt, som dessutom gör det lättare för mig att må bra på jobbet. Det kommer en period nästa vecka där jag kommer att få jobba en hel del. Jag är väl bara helt ledig en enda dag nästa vecka. Det kommer att kännas, men så är det att jobba. Helgen har ändå ganska "snälla" tjänster. Med det menar jag att jag inte har så överdrivet långa dagar. 
 
 
Steg har jag samlat ihop i massor denna veckan. Jag minns inte när jag gick så mycket som jag har gjort just denna veckan. I skrivandets stund har jag avverkat över 160 000 steg och det känns bra. Nu är man igång som fan och jag vill bara fortsätta. Frågan är bara hur mycket tid jag kommer att ha nästa vecka. Jag får fundera lite på var jag ska "klämma" in mina promenadrundor. Man orkar ju inte gå upp för tidigt för att hinna gå ut och gå innan jobbet. Jag har heller ingen lust att vara ute till för sent på kvällen om jag ska upp tidigt morgonen efter. Så nästa vecka vet jag inte om jag klarar att köra lika bra som denna, men målet är ju alltid 90 000 steg i veckan. Det ska inte vara några problem i alla fall. 
 
 
Jag tog även en tur till Göteborg denna veckan. Jag har ju tanken att jag på något sätt ska besöka minst en plats i alla Sveriges landskap, under 2 års tid. I veckan blev det Göteborg och det är ju alltid en trevlig stad att vara i. 
 
Jag har unnat mig mycket god mat denna veckan. Mer än vad jag brukar och det bör jag inte göra för ofta även om jag kan. Men denna veckan blev det så i alla fall. ett flertal besök på min "favvorestaurang".
 
Igår var jag på  en pizzeria här i Vänersborg som jag aldrig har besökt tidigare. Det var en riktigt god pizza som jag fick där, så jag kommer att gå tillbaka dit när jag är sugen på just pizza. 
 
 Får se hur nästa vecka blir. Jag vet att hur mycket jobb jag har, men vad jag annars ska göra har jag inte funderat så mycket kring. Äta gott gör jag säkert. Kämpar på med promenader vill jag göra. Konstprojektet kommer jag framåt med varje dag och det är bara att hoppas att det fortsätter så. Jag har en del bilder och filmer som jag tänker att jag ska publicera på TikTok och Instagram. Med tanke på vad som kanske kommer att visas så lär väl en annan bli förbannad och känna att man måste tala om detta för mig. Sen kommer jag ju naturligtvis inte bry mig så mycket om det. Jag gör ju det jag gör för att jag tycker att det är roligt. Det är det viktiga liksom. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE