Sveriges mästerkock.

Jag ska ärligt säga att jag är inte mycket för att kolla på matlagningsprogram eller när någon kock lagar mat i något morgonprogram på tex SVT eller TV4. Men det finns ett matlagningsprogram som jag har gillat att kolla på genom åren och det är Sveriges mästerkock. Ikväll börjar en ny säsong och jag har tänkt att jag ska detta året ska kolla alla avsnitt. Från första till sista. Andra år har jag kollat lite på något program ibland. 
 
Nu har jag ju dom senaste veckorna börjat intressera mig mer för matlagning. Dessutom är ju Sveriges mästerkock en tävling som kan bli riktigt spännande att följa om man tex skulle råka känna lite extra för någon av deltagarna. 
 
Sen om man saknar Sveriges mästerkock så kan man ju när man vill kolla allt trevligt som finns på Youtube. Även Sveriges yngsta mästerkock tycker jag har varit ett trevligt program. Det som man blir imponerad av där är ju hur barn som är mellan 8 och 12 år kan laga så bra mat, som i vissa fall skulle kunna duga på många bra restauranger. 
 
Jag blandar lite med gamla Youtube-klipp från Sveriges mästerkock, och Sveriges yngsta mästerkock. Många klipp tycker jag är ganska: Trevliga, roliga och lite mysiga att fördriva tiden med. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE