Svara på frågor är ju bara tråkigt.

Jag försöker greja med alla mina sociala medier på det sättet som jag själv tycker är roligt. Jag har sagt sen jag startade min blogg att detta ska vara roligt att hålla på med och den dagen jag inget tycker det så kommer jag att lägga ner. 
 
Jag tycker detta med bloggen är roligt att hålla på med. Det känns bra att skapa inlägg och skriva om vad jag innerst  inne tänker på.  Jag gör detta för min egen skull och jag bryr mig inte om vad andra tycker eller säger om det. På samma sätt tänker jag när det kommer till mina andra sociala medier. När jag gör lägger upp klipp på TikTok eller en bild på Instagram så är det ju bara för att jag tycker att det är roligt att pilla lite med dessa appar. Jag bryr mg inte så mycket om vad andra som ser vad jag gör tycker och tänker. 
 
Något som jag annars tycker är jävligt tråkigt det är att svara på följare och andras frågor som  man kan  tänkas ha till mig. Jag får ganska mycket frågor varje vecka. Är det något jag har bestämt mig för sen länge det är att inte hålla på att svara på allt som jag får frågor om. Jag har fått en del skit och många blir arga för att jag inte svarar, men tänker inte ägna så mycket tid till att svara på följare och andra människors frågor. I längden blir det bara tråkigt och då kommer jag ju bara att tröttna på allt och lägga ner. Jag tycker till och med att det ät tråkigt att läsa och kolla andra som tex jhar konton på Youtube eller TikTok, där det ständigt uppdateras med svar på frågor. Eller så ska alla förklara något som många har gett dom skit för och bla, bla bla. När jag grejar med mina sociala medier så vill jag bara göra det jag ska göra och sen gå vidare. Jag vet också att jag får och kan göra det. Jag behöver aldrig stå till svars för något som jag tex har skrivet på min blogg eller lagt upp på TikTok. Om jag får kritik för någon bild på Instagram eller bara en kommentar där den som skriver den helt verkar sakna hjärnceller så känns det självklart för mig att bara ignorerar detta. Jag har fått och får mycket kritik för att jag inte svarar eller ens publicerar, men jag vill inte att mina sociala medier ska vara plattformar för en massa negativt skitprat. Har du inget positivt att skriva till mig så behöver du inte eller göra mig uppmärksam på vad du vill mig. Jag vill inte ägna en massa tid åt vad andra tycker och tänker om mig. Jag vill inte svara på massor av frågor, där många dessutom skrivs om och om igen. I längden blir det bara tråkigt för mig. Jag vill bara göra det jag gör och sen gå vidare.  Gillar man inte allt jag gör, så behöver man ju inte följa mig. 
 
Nu kommer ju detta inlägget inte göra att jag slipper allt hat och annat skit som folk skriver och gör mot mig. Men jag påminner i alla fall mig själv om att inte bry mig om och börja svara på alla frågor jag får. Jag vill bara greja med mina sociala medier och göra sånt jag tycker är roligt. Jag tänker aldrig känna att jag har någon skyldighet att leverera saker som andra vill se, men som jag inte tycker är roligt att göra. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE