Söndag (2022 01 16)

Denna veckan har känts som en ganska bra vecka. För en gång skulle så har jag gjort mycket som nu i efterhand känns bra och jag är nöjd med resultatet. Jobbet gick lätt att ta sig igenom. Jag har promenerat mer denna veckan än vad jag säkert har gjort på flera år. Jag hade ett besök på Näl, men jag fick inga jobbiga besked som jag nu mår dåligt över. Det jag från början sökte för har jag bestämt mig för att släppa nu. Jag trodde jag kunde göra det för några veckor sedan, men för ett tag sen fick jag ett brev där det stod att nu är det dags att "kolla" igen. Oavsett hur det nu är och vad det va så kommer jag att släppa just detta nu. Jag vill inte säga så mycket om vad jag har sökt för och gå igenom alla sjukhusbesök och bla, bla bla. Jag säger bara att jag har inte fått några jobbiga besked om att jag är allvarligt sjuk. Det känns ju bra och då väljer jag att släppa detta som jag för några månader sen sökte för. 
 
Annars känns det bra att jag i fredags tog en lite tur till Åmål. Jag har börjat på den Sverigeresa som jag länge har tänkt att jag ska göra. Tanken är att på 2 år ska ha varit på minst en plats i Sverige varje landskap. Jag är ganska taggad på detta och jag vill just nu göra mer än vad jag kan göra. Men jag ska inte tappa skallen nu. Jag ska ta det väldigt lugnt. Jag ska planera varje grej i lugn och ro och tänka efter. Det som känns bra nu är att jag känner mig väldigt nöjd över att jag i alla fall har börjat. Det brukar ju gå lättare sen när man väl har kommit igång. Nu har jag liksom slängt första stenen och helt plötsligt fick jag massor med ringar på vattnet som jag kan gå vidare med. Denna tanke med att besöka massor av platser i Sverige är det jag vill mest just nu. 
 
Igår startade en stegräknartävling som jag är med i. Jag är med och tävlar mot arbetskollegor från: Vänersborg, Trollhättan och Göteborg. Vad jag kan se så är det 65 stycken som deltar i tävlingen. I skrivandets stund ligger jag 4:a. Jag funderat lite på hur jag ska jaga steg framöver. Denna tävling kommer att pågå i 3 månader och jag kommer att behöva öka och gå väldigt mycket mer om jag ska ha någon chans ett ens bli bland dom 5 bästa. Jag har ju ändå skruvat upp allt i helgen. Jag har ju nästan gjort 50 000 steg på två dagar nu. Tävlingen började igår och jag ligger ändå i detta nu 25 000 ifrån första platsen. En kollega har bränt av över 72 000 steg, på två dagar. Man kan nog vara ganska säker på redan nu att  det inte kommer  att räcka för mig att göra 90 000 steg i veckan om jag ska gå för en vinsten.
Jag vet egentligen inte hur jag ska göra. Antingen fortsätter jag bara som förut. Jag nöjer mig med 90 000 steg i veckan och så få det gå som det går. Samtidigt skulle det vara roligt att försöka gå för en seger. Med tanke på hur mycket jag har gått genom åren och allt kämpade med att få ihop steg, så har jag ju egentligen aldrig varit bättre förberedd inför en tävling. Jag kanske kommer att ångra mig om jag inte försöker och det utlovas ju fina priser. Sen vet jag ändå inte om jag vill ge mig in i detta "getingboet" Det är ju inte lätt när man redan nu ser att vissa kollegor har avverkat mer än 70 000 steg på 2 dagar.  Då känner jag i alla fall att blir tufft att hänga med. 
 
SÖNDAG
Idag har jag som sagt gått en långpromenad. Jag har också ätit lite gott på koppargrillen och jag har grejat lite med min konst.
 
Konstprojektet har snart dragit in 2000 kr. Jag tycker det är bra med tanke på att jag är så mycket nybörjare man kan vara. De flesta av alla mina försök till att skapa konst har gått rakt åt helvete. Men en grej har funkat och den kör jag på nu. Vad det är vill jag inte visa nu. Jag väntar till det liksom blir mer pengar i detta. 2000 kr är för lite för jag ska tycka att det är värt att visa upp det, men det är roligt att jag kan tjäna pengar, trots att jag är en hobbykonstnär. Det är ju nästan så man vill fira att det går så bra för mig med konsten. Jag gör det med lite PLANKING i köket.
 
 
MER BILDER FRÅN DENNA SÖNDAG
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE