Söndag (2022 01 09)

Denna veckan och helgen börjar lida mot sitt slut. Skön ledig helg har jag haft. Jag är nöjd över att jag har varit så disciplinerad. Jag har inte bränt onödigt mycket pengar, trots att jag var lite sugen på släppa loss lite. Jag också varit noga med att gå mina promenadrundor. Igår gick jag ca 5 km och idag gick jag ca 12 km. Idag var jag tvungen att gå så långt för att jag skulle nå mina 90 000 steg, som är mitt mål varje vecka. Det kändes bra att vara ute, men jag tänkte i fredags och igår att jag inte ska bry om att sätta alla steg. Sen blir det ändå så att jag tar tag i det. Jag vill klara av det jag har satt upp som mål. Det bra disciplin liksom.
 
Det känns ganska bra nu. Jag har fått gjort allt som vill få gjort under denna vedckan. Jag känner ett behagligt lugn inom mig. 
 
Om det finns nånting som känns lite jobbigt så är det att jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska göra. Jag tycker att jag vet vad jag vill göra inom den närmaste framtiden, men jag har svårt att ta tag i det. Alla vardagliga saker funkar. Allt som i mitt liv är ständigt återkommande rullar på. Men dom där sakerna som man har tänkt på länge att man vill göra och som kanske för mig inte hör till vanligheterna att jag gör, där kommer jag liksom inte till punkten att något blir gjort, eller ens en känsla av att det är på gång. Det känns lite jobbigt att det är så just nu, men samtidigt så tror jag att det är bra att jag har stannat upp lite och mer tänker på vad jag faktiskt vill göra framöver. Saker och ting får liksom sjunka in mer. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE