Måndag (2022 01 03)

Skönt att få börja denna veckan med en helt ledig dag. Jag har jobbat ganska mycket under helgen och igår hade jag sjukt ont i hela kroppen. Igår kväll var dessutom jävligt trött så jag orkade inte ens bry mig om den smärta jag typ kände i alla kroppsdelar. Jag kanske överdriver lite, men övertrötthet i kombination med känslan av att man har ont, känns ibland mer än vad det kanske egentligen är. Idag däremot har de mesta känts väldigt bra
 
Jag började den dagen med frukost och sen en långpromenad på 12 km. Det var ganska skönt promenadväder och det kändes bra att vara ute och gå, utan att man behöver tänka på tiden och den där stressen över att man måste trava på fortare för att man ska snart iväg och jobba också. Eller känslan av att man är trött efter en arbetsdag och egentligen inte orkar gå ut, men man känner att man behöver göra det ändå. Alla dom där negativa tankarna fanns inte idag och allt kändes bara bra. 12 km är en bra runda och det blir en bra start på veckan. 
 
Efter denna runda och 23 000 steg i benen senare så blev det lite mat. Min "favvorestaurang" har jag ju öppnat igen efter att ha varit stängt över jul och nyår. Idag fick det bli pannbiff med potatis och gräddsås. Jag unnade mig också lite glass med chokladsås till efterrätt. 
 
.Jag har idag tänkt på att jag ska ta det ganska lugnt.  Mycket jobb under helgen känns ju ändå i kroppen fortfarande. Dessutom har jag några riktigt långa dagar framför mig denna veckan, men jag är i alla fall ledig till helgen. Jag har grejat lite med mitt konstprojekt. Även om detta går lite långsamt, så tycker jag att jag kommer framåt. Jag har skapat lite mer på min TIKTOK och jag såg dessutom att en video som jag publicerade igår har nu i skrivandets stund över 100 000 visningar. Hur är det möjligt att få det när klippet bara handlar om korv och makaroner? Vill ni följa mig på TIKTOK så heter jag: danneblogg (inte dannebloggen) där.
 
Jag vill ju få gjort mycket och idag har jag väl gjort en hel del, men ibland kommer jag på mig själv med att jag grejar lite för mycket och då är det nog bra om jag också tänker på att det är viktigt att bara stanna upp och bara ta det jäkligt "soft" liksom. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE