Less is more!

Hej! 
Hoppas allt är bra med er som fortfarande lägger lite tid på att gå in och kolla på min Danneblogg. Med mig är allt bra. Jag rör mig mer än vad jag tror att jag har gjort på flera år och det känns som fan i hela kroppen. Det är bra fart på mig och jag har svårt att sitta still. Man kan tro att jag har ADHD, eller nåt liknade. Men det känns bra. Jag går många och långa promenader. Jag har fortfarande målet att nå 90 000 steg i veckan, men jag kör på med betydligt fler. Jag är ju med i en stegräknartävling och jag vill hänga med i toppen, även om jag just nu är helt chanslös mot han som leder tävlingen. Jag får se längre fram om jag vill ens försöka vinna detta. Just nu känns det tufft för han som leder snittar i dagsläget på över 34 000 steg om dagen. Jag gör ca 20 000 steg per dag. I skrivandets stund ligger jag 3:a och i skrivandets stund har jag 15 000 steg upp till andra platsen och jag har denna veckan lyckats få ihop 110 000 steg. Jag kan nog få upp dom med 15 000 steg till innan denna veckan är över. 
 Jag har gått mer än vad jag normalt brukar göra och det känns i alla fall bra nu. Jag mår bra av det och jag tar tag i saker hela tiden. Jag har väldigt svårt att bara sitta still och inte göra ett skit, men det ser jag bara som positivt. 
(null)
 
Annars har jag haft en ganska normal arbetsvecka. Det hade kunnat bli tuff, men jag tog ledig igår och "huxflux" så kändes ingenting jobbigt med arbetet längre. Man får göra vad man själv kan för att jobbet ska kännas så bra som möjligt och det tycker jag att jag har gjort denna veckan. När jag nu rör mig så bra också, så känner jag mig ganska pigg och fräsch efter en arbetsdag. 
 
Konstprojeket fortsätter att gå bra och utan att avslöja för mycket om vad jag exakt håller på med så kan jag säga att det känns bra att jag kan greja med konsten, samtidigt få andra saker gjorda. Samtidigt som jag samlar på mig saker och tjänar pengar varje dag på min konst, så gör jag samtidigt tex: Ärenden på stan, går en promenad eller bara har har en paus på jobbet. Det känns därför roligare att greja med konst när jag tex inet behöver sitta hemma och fokusera enbart på konsten. Jag tror att det är därför som många av mina övriga konstprojekt har gått rakt åt helvete. Jag har inte tålamod att bara sitta ner och fokusera på att skapa min konst. Det blir för tråkigt. Jag vill samtidigt som jag håller på: Göra annat samtidigt och dessutom ser att jag får snabba resultat iform av intjänade av "cash". Så det konstprojektet som jag har valt att satsa på av alla jävla försök som jag har gjort, är nog det som det är mest action i. Det är väl därför jag tycker det är så kul och bara fortsätter köra på med det. 
 
 Jag har också under denna veckan försökt planera mer på min s.k. "Sverigeresa". Jag märker direkt att jag tittar opå väldigt mycket grejer och jag vill besöka väldigt många platser under ganska kort tid. Sen kommer jag på mig själv att jag nog drar på för stort och att det i praktiken nog inte kommer att funka. Jag tror att det är bra om jag istället tänker på att sänka ambitionerna och göra detta mer enkelt. Har man för mycket planer och försöker få med väldigt mycket platser på kort tid så krånglar man lätt till det. Jag kollade tex på en resa till Östersund som ligger i Jämtland. Det är ju inga problem att ta sig dit, men sen tänkte jag att jag ville besöka en restaurang som jag vet är riktigt bra, men det tar 3,5 timme att köra bil dit från Östersund. Dessutom är denna restarang bara öppen: Torsdag- Söndag och det var begränsade öppetider och vad jag förstod så bör man boka bord för att få en plats. Tittar man på den grejen i sin helhet så blir det lätt för stort och jag får känslan direkt att jag nog ska tänka på att "skala av" och göra resan enklare. Fokusera på att kanske bara åka till en plats vara där och sen inte ha mer planer än så. "Less is more" (mindre är mer) är nog bra att tänka på. Gör det lilla riktigt bra. Måslet är ju ändå att jag ska ta mig till misnt en plats i varje landskap (25) som Sverige är indelat i. Ska jag klara det så måste jag nog lära mig: "Less is more".
 
 
 
(null)
 


mia
01 January, kl. 09:21 | Blogg;

jag skulle behöva ett sånt projekt, går så många promenader :) hur börjar man? kan man hitta din konst någonstans och köpa?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE