Kvällspromenader - Konst - Sverige

Jädrar vad jag kör på med promenader denna veckan. Jag har varit ute ganska sent på kvällarna under denna veckan. Det är känts ganska skönt. Det har inte varit så kallt. Det känns också bra att gå ut direkt efter arbetet. Jag känner ju då att jag inte behöver gå ut tidigt på morgonen dagen efter. Jag har jobbat eftermiddag och kväll igår och idag. Jag har sen valt att sova ut på morgonen, vilket såklart har känts väldigt skönt.
 
Jag har också sen i lördags kört på lite tuffare och mer med promenadrundor än vad jag brukar göra. Jag har fortfarande målet att jag ska göra minst 90 000 steg på en och samma vecka, men jag är ju med i en stegräknartävlingen och därför vill jag köra på mer än vad jag har som målsättning. I skrivandets stund ligger jag 5:a och det är 65 deltagare som är med i tävlingen. 
 
Jag håller ju också på med ett konstprojekt och det går jättebra nu. Varje dag kommer jag framåt med det projektet. Jag har provat att starta olika konstprojekt det senaste halvåret, men nästan allt har gått åt HELVETE. Det är inget jag bryr mig om eftersom ett av alla mina konstprojekt nu går så JÄVLA BRA. Ju mer jag skapar och trycker in i detta, ju mer pengar tjänar jag. Jag kommer att köra fullt blås på detta och inte starta upp något annat konstprojekt. Det jag gör nu...är det som gäller. 
 
 Annars är ju det jag är mest taggad på är alla resor som jag har planerat att göra i Sverige den närmaste framtiden. Nu har jag också fått reda på när jag får min sommarsemester. Det gör ju att jag kan planera för inför den också. Jag vill ju utnyttja att jag blir 100% ledig under en månad på sommaren. Är det vid något tillfälle som jag kan avverka stora delar av Sverige så är det väl när man har semester i en månad. 
 
Jag känner mig glad och ganska taggad inför många saker nu. Promenader ska jag köra på som fan med. Är det tävling så brukar jag ju koppla på vinnarskallen. Vissa kollegor vill man ju vara bättre än :) Konsten är ju bara att köra på med och jag tror inte jag kan misslyckas med min konst om jag i dör snart. Sverigeresorna är jag mest taggad på och jag känner bara att jag vill planera och bara ge mig iväg. Det är roligt att planera och det kommer att bli helt underbart att få komma iväg till platser runt om i Sverige som jag länge har velat besöka. Man kan väl säga att livet känns bra just nu. 
 
 
 (null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE