Jag måste ta det lugnt nu.

Mycket går bra nu igen. Jag är väldigt glad över att konstprojektet bara genererar mer och mer pengar för varje dag som går. Jag rör mig bra och det är roligare än någonsin att vara ute promenera långt och länge.  Jag känner mig nöjd över att jag förra fredagen påbörjade min s.k. Sverigeresa och jag känner att jag vill hur mycket som helst när det gäller alla dessa resor som jag har tänkt att göra framöver. 
 
Men det får passa mig lite för är att jag inte får tror att jag kan göra hur mycket som helst på kort tid. Att mycket går bra nu betyder inte att allt löser sig på bästa sätt framöver. Jag har en känsla av att jag lätt kan få för mig att göra mer än vad jag egentligen orkar med. Jag kan se att det finns möjligheter i väldigt mycket och jag vill ibland för mycket. Jag har många gånger gjort det misstaget att jag tror för mycket på mig själv och det typiskt att det blir så när något för en period går riktigt bra. 
 
Jag måste stanna upp och tänka nu. Jag vill ju känna mig nöjd i slutändan med tex: Resor, konst och stegräknartävlingen. Dessa "projekt" kommer att pågå under en ganska långperiod, om jag orkar fullfölja dom. Jag måste behålla fötterna på jorden och inte försöka göra för mycket på för kort tid. Jag vill gå igenom allt detta på ett sätt som genomgående känns naturligt för mig. 
 
Det positiva är att mycket går bra nu. Jag känner mig taggad och vill väldigt mycket. Jag känner att jag har kontroll. Jag är inte orolig och inget känns jobbigt. 
(null)
(null)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE