Tror att jag mår illa av viknedgången.

Jag har i ca 10 dagar nu känt mig ganska dålig. Det började med att kroppen sa ifrån på ett väldigt obehagligt sätt. Jag kände att om jag inte bara släpper allt och vilar så går det åt helvete. Sen jag kände det där första gången så har jag hela tiden känt av att något inte har varit bra. Jag har känt mig bättre och bättre, men inte helt bra. Utmattningen och den totala trötthet som jag först kände av har dom senaste dagarna gått över i illamående. Jag har haft väldigt ont i magen och jag har tappat matlusten. Jag äter, men det är väldigt mycket mindre än vad jag brukar göra. Jag tror att illamåendet kan bero på att ag under den senaste tiden har rasat en hel del i vikt. Jag har ju i några veckor rört på mig betydligt mer än vad jag typ har gjort på många år. Äter jag dessutom mindre så är det ju inte så konstigt om jag märker av viktminskningen också. 
 
Jag tänker att detta med att jag rasar fort neråt gör att kroppen blir lite "chockad" över vad som just nu händer. Det svarar genom att må illa. Jag vet att när jag från några år sedan tappade rätt ordentligt i vikt på kort tid så mådde jag också skit till att börja med. Sen blev det bättre igen. Kanske är det så nu också. Jag vet inte, men känslan jag tror starkt på är att jag den senaste tidens rasande i vikt har något med mitt illamående att göra. 
 
Nu vill jag ändå inte se viktnedgång som något negativt. Även om jag mår illa nu så har sen länge velat gå ner mer i vikt. Om detta nu beror på att jag rör mig mer och äter mindre så så tror jag nog att det på sikt är positivt. Om jag mår illa nu, men ändå känner mig bättre för varje dag som går, då får jag väl ta att det känns som det gör nu. Går illamåendet över och jag sen ändå fortsätter att gå ner i vikt eller håller mig nere på en nivå som jag gillar, då är det ju bara positivt för mig. Sen vet jag inte säkert att mitt illamående beror på viktnedgången, men jag tror att det är så.
 
Jag hoppas att jag väldigt snart känner mig bättre igen. Jag har ju lite grejer p gång och jag vill inte må allt för illa när jag tex snart ska ut och resa i Sverige igen. Nu får det väl vara som det är. Jag får se allt som positivt. Viktnedgång är väl något som ska vara bra, om det inte sker p.g.a. något skadligt och farligt beteende. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE