Trodde först inte att det skulle gå.

Har blandade känslor nu. Jag är väldigt glad över allt jag fick uppleva i början av denna veckan när jag var i Stockholm. Samtidigt känns det tufft för jag är inne i en period där jag jobbar mycket och jag har just nu bara kommit halvvägs i denna arbetsperioden. Det känns lite jobbigt, men jag är som sagt glad för vad jag har fått uppleva och det bästa är ju att jag har mer grejer på gång framöver. Så mycket känns både bra och tufft nu. 
 
Jag försöker ändå att bara vara helt avspänd och ta det lugnt. Då känns ingenting värre i alla fall. Dessutom känner jag mig hyfsat pigg och fräsch. Jag har ju inte jobbat så överdrivet mycket under denna veckan. 
 
Nu börjar ju denna månaden lida mot sitt slut. Jag känner mig nöjd och också lite förvånad över att jag lyckats få ihop ekonomin så bra som jag ville denna månaden. Jag hade en plan och jag gjorde en budget, men jag trodde inte riktigt att den skulle hålla. Nu inser jag att jag satte allt som jag ville och det trodde jag först inte skulle gå. Jag har lite tur för jag fick ju in lite extra pengar på saker som jag har sålt, men som jag inte kunde vara säker på att någon skulle vilja betala för. Dessutom har ju konstprojektet gått magiskt bra under hela februari. På det har jag nog uppnått det bästa resultatet sen jag började med det. 
 
Nu kan jag känna att jag orkar försöka göra lite mer för att komma närmare den vision jag har. Att det ekonomiskt har gått så bra nu gör att jag har hittat lite motivation igen att jobba vidare mitt det där målet. Jag har ju inte brytt mig så mycket om det i år för jag gjorde ju så mycket förra året så jag ville bara ta ett "break" från alla tankar kring min högsta dröm och vision. Jag pallar liksom inte med att bara tänka pengar och hur jag ska maxa för att tjäna mer och sen kämpa in alla tuffa krav som jag sätter på mig själv. 
 
Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag exakt ska göra för att känna att jag tar mig närmare visionen. Men jag brukar komma på något om jag bara har pengar att bolla med. Dom finns ju nu igen och jag kan ändå leva gott och göra mycket annat i alla fall. Man får ju inte glömma och leva här och nu också. Annars kommer man ju bara att må skit. 
 
Det ska bli skönt när denna ganska tuffa arbetsperioden är över som jag är inne i just nu. Den är verkligen inte rolig att ha nu, men det är ändå så att dom två kommande arbetsdagarna är bättre än dessa två som jag har haft.  Dessutom har ju denna veckan ändå varit väldigt bra, oavsett hur söndagen blir imorgon. Jag får väl tänka tillbaka på Stockholm och galapremiären nu jag är inne i den tuffaste arbetsperioden som jag har på mitt arbetsschema. 
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE