Måndag (2022 02 14)

Hej!
 
Hur mår jag och vad göra jag? Jag mår bättre än vad jag gjorde för en vecka sedan. Jag känner mig inte så mörbultad och slut i kroppen längre. För någon vecka sen var jag ju med om att kroppen bara tog tvärstopp. Så känns det inet nu, men jag har mått ganska illa hela dagen. Ont i magen har jag haft och någon matlust har jag inte haft. Jag har mest jobb att greja med fram till torsdag. Sen blir jag ledig i 5 dagar innan jag ska jobba igen. Det känns ju bra. Så många dagar ledig har jag iet haft på länge. 
 
Jag väntar annars mest på allt som jag ska göra längre fram. Några grejer har jag andra som fixar åt mig. Det är jag inet van vid. Sånt som jag typ alltid gör själv är ju att boka resor och hotell. Det gör andra åt mig nu och jag behöver bara vänta på mer info och bokningsbekräftelser. Det är ju bra service, men eftersom jag som sagt inet är van vid sådan "markservice" så tänker jag alltid att något kommer att missas eftersom jag inte sköter det själv. Samtidigt vet jag ju inte allt själv så risken är ju större att jag missar nånting om jag försöker fixa allt själv. Jag kan sitta lugnt och jag behöver inte bry mig än. Det är bara inet så lätt för jag är inte van vid det. 
 
Jag har annars funderat lite över min sk Sverigeresa. Jag vill fortfarande detta väldigt mycket, men jag har börjat tveka på om jag klarar av att nå det målet jag har sagt upp. Jag är nämligen inte längre säker på om jag vill besöka alla dom platser som jag tidigare har tänkt på. Men vi få se. Jag har 2 år på mig att besöka 25 landskap. En plats i varje landskap. Det var målet. Problemet är bara nu att vissa platser är jag inte sugen på att besöka och frågan jag då ställer moig är om jag ska göra det ändå. Samtidigt är ju det jag känner just nu inte nödvändigtvis det jag känner om ett halvår, eller om ett år. Jag är ju också långt ifrån målet just nu och alla resor som har planer på att genomföra under dom närmaste månaderna, vill jag ju göra så in i helvete. Så jag ska nog inte tänka längre fram. Först får jag göra allt jag vet att jag vill göra och har planerat. Sen får vi se liksom.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE