Fredag (2022 02 18)

Skönt med lång ledighet nu. Jag ska inte jobba förrän onsdag nästa vecka. Det blir några ganska lugna dagar nu och sen drar jag till Stockholm och går på röda mattan ha det bra. Det ska bli kul för jag har ju inte besökt Stockholm sen 2019. 
 
Jag mår bra nu. Jag kände mig ju lite sjuk och dålig och känslan höll ju i sig i nästan 2 veckor. Men under gårdagen mådde jag bättre och idag har allt bara känts bra.  Hoppas det dröjer lång tid innan jag blir sjuk och dåligt igen. 
 
Idag har jag som sagt varit ledig. Jag gick till Frissan och gjorde mig lite fin i håret. Som vanligt körde jag klipp och färg. Så nu är håret fixat lagom för resan till Stockholm också. 
 
Jag har gått en promenadrunda på 12 KM idag också. Samma runda körde jag faktiskt igår också, så nu har det nästan blivit 2,5 mil på 2 dagar.
I skrivandets stund är jag uppe i över 95 000 steg, om jag räknar allt som jag hittills har avverkat under denna veckan. Jag ligger just nu 4:a i stegräknartävlingen som jag är med. Det är ju 70 deltagare. Jag ligger långt efter 3:an, men jag tänker inte ge upp fighten om bättre placeringar än den jag har just nu. 
 
Konstprojektet går just nu väldigt fort framåt. Jag hinner inte riktigt med just nu. Fördelen är ju att går det bara framåt så tjänar jag ju pengar på det och även om jag inte hinner göra allt jag vill för stunden. Det gör liksom inget om inte får saker ting gjorda. Det funkar ändå, för jag förlorar inga pengar på att vänta tills jag hinner med att greja med det. Jag tar det när jag har tid och då rullar alla pengar in, utan att jag förlorar något på det. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE