Vecka 50

Denna veckan börjar jag köra på det nya schemat. Idag  har jag utbildning hela dagen i Trollhättan. Resten av arbetsdagarna så börjar jag ganska tidigt och slutar tidigt. Sen blir jag ledig till helgen. Det blir skönt att börja på ett helt nytt arbetsschema. Jag har sen länge tröttnat på det jag hade. Vad jag kan se så slipper jag i alla fall dom där megalånga dagarna nu. 
 
Annars håller jag på och röjer upp lite här hemma. Jag började redan i helgen och jag tar lite i taget. Jag orkar inte greja för mycket med att röja saker, men det känns bra att jag har börjat ta tag i det. Jag tar det lite steg för steg och jag tänker att om jag bara gör lite varje dag så kommer jag ju snart att få lite bättre ordning på mitt hem. Det har sett hemskt ut länge och jag har bara inte orkat bry mig. Det var väl också lite så att jag samlade på mig mycket saker som jag tänkte att jag skulle göra något med inom en snar framtid. Jag sparar på allt möjligt och tänker att jag behöver grejerna, men inte just nu. Jag förstår nu att jag har tänkt fel. Kommer man på att man vill få något gjort så ska man nog ta tag i det med en gång. Gör man inte det så är det bättre att bara släppa det. Att spara grejer för att man ska ha dom till något som man typ bara tänker på att man ska göra, det skapar tydligt bara röra och kaos för mig. Nu har jag börjar röja upp i detta kaos och det går framåt och jag kommer att bli klar med detta röjande under denna veckan. Äntligen började jag ta tag i detta och, då var det inte så jobbigt när jag väl kom igång. 
 
Musikhjälpen drar ju igång ikvä. Det kommer jag ju att följa. Jag får se hur mycket jag väljer att skänka i år. Jag brukar ju buda på auktioner och sen lyckas jag ibland ta hem 1-3 auktioner. Så har det varit dom senaste åren. Denna veckan ska jag verkligen tänka till innan jag budar på nånting. Jag har lärt mig mycket av tidigare år. Det har jag nog nytta av i årets Musikhjälpen. Om det blir så att jag skänker mycket pengar i år, då är det via auktionerna. Annars kommer jag inte att bry mig så mycket. Men jag har faktiskt redan nu skänkt en mindre summa pengar. Jag vill alltid vara med att bidra till Musikhjälpen. Frågan är bara hur mycket pengar jag ska skänka. Jag tycker mig ändå har sett dom senaste åren att Musikhjälpen mer och mer har gått ifrån det där med auktioner. Det verkar som man har satsat mer på digitala insamlingsbössor istället. Då handlar det ju mer om att man typ lägger minst 50 spänn i en bössa och sen är man med och tävlar om en upplevelse eller vara. Det är inte riktigt på dom villkoren som jag vill vara med att och skänka pengar. Jag föredrar att vara med och buda på auktioner, och då är det ju så att den som lägger det högsta budet vinner. Då betalar jag ju bara om jag vinner, inte annars. Det känns bättre för mig att skänka pengar på det sättet. 
No photo description available.
 
 Så skänker jag mycket pengar i år då har jag budat hem en eller flera auktioner. Sen kommer jag ju följa Musikhjälpen hela veckan. Jag gillar ju denna decembertradition. Man ställer en bur på ett torg (i år i Göteborg) och en kr man 144 timmar grym underhållning och samtidigt samlar man in pengar som förhoppningsvis gör världen lite bättre. Jag tror inte att jag kommer att åka ner till Göteborg och vara på plats som jag var 2018 när Musikhjälpen sändes från Lund. Jag nöjer mig nog med att lyssna på radio eller kolla på TV i år.
No photo description available.
 
Ikväll smäller det!
Hoppas att det blir många miljoner som samlas in under denna veckan. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE