En plats i varje landskap.

 Jag hade länge velat göra någon typ av resa genom Sverige. Jag har funderat i många år på hur jag ska lägga upp det och på vilket sätt jag ska resa. I år tog jag äntligen tag i detta och även om det inte är så märkvärdigt det jag hittills har gjort så känner jag mig ändå nöjd nu, och det ska bli otroligt kul att fortsätta nästa år. 
 
För ett år sedan så bestämde jag mig för att under 2022 och 2023 så ska jag ha varit på en plats i varje landskap i hela Sverige. Det är 25 landskap att avverka och målet är bara att jag ska kunna säga att jag har varit där. Jag behöver inte se eller göra så mycket på varje plats. Jag ska bara ha varit där. 
 
I år har jag avverkat 13 landskap, och man kan säga att jag har avverkat alla landskap söder om Värmland, om man bortser från Gotland.
 
Jag tog en bussresa till Åmål. Jag har kört Vättern runt med bil. Jag har varit i Stockholm och Göteborg ett flertal gånger. Uddevalla har fått några besök. Jag har hälsat på brorsan i Falkenberg. I höstas tog jag även en tur med bilen till: Båstad, Karlskrona och Öland. Det blev en dagstur och sen på kvällen åkte jag till Karlstad för en alkoholfri utekväll som i alla fall kändes helt ok. 
 
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Till nästa år är det mycket norr ut som gäller och sen ska jag försöka komma i håg ön Gotland också. Jag tror att det kommer att bli ganska roligt att få åka mycket norr ut nästa år. Jag har inte varit så mycket i Norrland överhuvudtaget. Så det blir ju kanske mer av upplevelser för mig på under dom resorna. Man får ju också planera dessa resor lite mer. Det blir ju att man får vara borta några dagar hemifrån och samtidigt resa runt i dom norra delarna. typ ta sig från ett hotell till ett annat. 
 
Tanken är att jag ska börja resa runt i Sverige igen under våren 2023. Jag tror att det bara blir ännu roligare att avverka platser i Sverige under nästa år. Jag har som sagt inte varit mycket i norr ut, så lite mer av upplevelser kommer säkert dessa resor att ge mig. 
 
(null)
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE