Lördag (2022 08 27)

Hej!
 
Skönt med en ledig helg. Jag har försökt sova ut ordentligt idag. Igår var jag så jäkla trött så jag slocknade redan klockan 18:00 på kvällen. Jag vaknade klockan 22:30 och då gick jag väl mest upp för att stänga av datorn och borsta tänderna. Sen kröp jag tillbaka i sängen igen. 
 
Idag gick jag upp klockan 06:30. Det kändes som sovmorgon för mig. Inte så konstigt när jag hela denna veckan har klivit upp klockan 04:00. Det blev en bra morgonpromenad på 7 km. Det kändes jättebra och det var bara skönt att få det gjort så tidigt på morgonen. Jag har i skrivandets stund bara 6000 steg kvar till att nå mitt veckomål på 90 000 steg. Så det är ju hur lugnt som helst liksom. 
 
Lite go mat har det också blivit denna lördag. För ovanlighetens skull har jag ätit frukost hemma. Det är något jag annars brukar hoppa över. Jag klarar liksom inte att sätta mig och äta frukost när jag så ofta går upp klockan 04:00 på morgonen. Att ens tänka på att äta frukost så tidigt får mig att må illa. Dessutom är det väl så att om jag nu skulle sätta mig att äta frukost innan jag ska börja jobba så får jag ju oftast gå upp ännu tidigare än 04:00 för att hinna med det. Dagens lunch hämtade jag som vanligt på min "favvorestaurang". Idag var det opanerad schnitzel, och den tycker jag är jättegod. Jag gillar det bättre än panerad. 
 
Jag har grejat lite med mitt konstprojekt idag och jag märker nu att jag är nära att nå mitt andra delmål när det kommer till hur mycket pengar jag vill dra in på detta. Sen tar det säkert ändå 4 månader till innan jag få in dessa pengar. Det är segt och jag önskar att jag kunna komma på ett annat arbetsätt som tar mig snabbare framåt. Samtodigt kan jag inte lägga av för jag får ändå kickar av att jag lyckas tjäna pengar på min konst. Jag är ju liskom ingen konstnär, men ändå funkar det. Det är ju kul, även om jag skulle vilja att det allt bara gick bättre än vad kan drömma om. Att det ska gå bättre någon gång i framtiden får jag väl bara fortsätta att hoppas på. Det gäller ju att jag tror på det. Annars blir det nog aldrig så. Ska jag nå mitt slutgiltiga mål med min konst, då måste det nog gå bättre än vad jag har räknat med från början. Det är jag rätt säker på. 
 
Nu ska jag fortsätta min ledig dag med att gör en jäkla massa klipp på TikTok. Jag publicerar kanske inet alltid idag, men ajg har sparat ner så mycket låtar nu som ajg verkloigen vill göra nånting med. Så då kör jag på det, även om det kanske inte är så viktigt det blir gjort. Det är ändå skönt att pyssla med något som inte spelar någon roll. Det är bara en rolig grej och ett tidsfördriv. Vil ni följa mig på TikTok så heter jag danneblogg där.
 
 
Ni får ha en fortsatt trevlig helg! Var rädda om er. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE