Jag får väl göra en lista.

 Hej! 
Hoppas ni mår bra. Kanske mår ni bättre än mig eller så är det lika bra eller sämre. Något som jag känner det är att mitt mående går upp och ner. Det kan vara jättebra under en dag, men när kvällen kommer så mår jag sämre. Sen tänker jag att jag inet ska gnälla. Jag är ju för de mesta nöjd och glad. Dessutom har jag mycket att vara tacksam över. 
 
Sen känner jag ändå att jag också måste få tillåta mig själv att också må dåligt. Jag ska nog i alla fall vara försiktigt med att tränga bort dom känslor som jag faktiskt känner. Jag vill vara ärlig mot moig själv för det tror jag att jag trots allt mår bättre av i längden.
 
Känslorna går som sagt upp och ner. Tex igår var jag väldigt nöjd över hur jag jobbade på. När jag sen hade slutat så hann jag med att både gå en promenad och greja med konstprojektet. Många steg har jag hittills gjort och fortsätter jag i denna takten fram till fredag så når jag nog mitt veckomål redan innan helgen. När det sen kommer till konstprojektet så har det gått riktigt bra den senaste tiden. Jag har tex under måndagen och tisdagen tjänat mer pengar än vad jag normalt gör på min konst under 2 veckor. Får man ihop samma pengar på 2 dagar istället för på 2 veckor, då är det något som är bra i min "värld" i alla fall. Jag fick ju också en liten kick av det där så nu tycker man ju att det ska bli kul att forstätta. Sen kommer tankar om att jag kanske ändå inte riktigt vet vad jag håller på med och det slutgiltiga målet som jag har med min konst kanske ändå är för svårt och för tufft för mig att klara av. Tänker jag så, då mår jag väl också sämre. Det spelar liksom ingen roll att man ibland drar in bra pengar på det.  Det är ändå slutförandet och det jag till sist har skapat som verkligen räknas, och det är jag långt ifrån säker på att jag klarar av. 


Annars är det så att jag vill så förbannat mycket nu och jag tror att jag har kommit på nya saker efter att jag publicerade mitt förra blogginlägg. Jag får väl snart göra en lista på allt jag vill göra. Sen är det bara att försöka beta av liksom. 
 
*Jag vill resa runt mer i Sverige och det kommer väl förmodligen att bli av till helgen. Sen kanske jag gör några fler resor planerade och som jag ska genomföra i år, men sen kommer ajg att vänta med många till nästa år. 
 
* Jag vill åka till Stockholm igen och jag har en plan att göra det en gång till innan detta året är slut, men jag vet inte när.
 
* Bokmässan vill jag besöka till hösten. Jag är väl rätt säker på att det blir så också. 
 
*  Jag är sugen på att åka till Prag. Jag var där 2018 och jag vill som sagt gärna åka snart igen. Men detta blir nog inte av i år. 
 
* Jag har sett mycket snygga kläder och en cool klocka. Allt detta vill jag bara köpa, men det kommer att kosta om jag ska få allt. Jag behöver fundera på om det rätt att slå till, och hur mycket jag ska bry mig om detta överhuvudtaget. Jag vill ju så mycket annat och pengarna räcker ju inte till allt. 
 
* Konstprojektet vill jag köra på med och där är jag just nu inne i ett bra "flow". 
 
* Nästa år kommer jag förmodligen ha fler platser kvar att avverka inom Sverige. Jag har ju ett mål att i år och nästa år befinna mig på minst en plats i varje svenskt landskap. Frågan jag ställer mig nu är hur jag ska lägga upp resten av alla resor jag vill göra. 
 
* Jag har ju en vision som jag vill nå. En högsta dröm som jag vill leva i och jag vet inte hur jag exakt ska göra för att nå mitt mål, men jag tänker inte ge upp nu i alla fall. 

Man vill mycket och sen har man ett jobb att sköta också. Det är väl bara att jobba på och göra det hårt, så får man väl hoppas att jag kan göra allt jag vill och gärna mer än så.  Jag får inte glömma att jag ska må bra också. Annars spelar ju inget annat något jävla roll! Ingenting alls. 
(null)
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE