Helgen har varit lugn och bra.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en skön och trevlig helg. Med mig har är allt bra och min helg har varit avspänd och jag har varit mycket ute i solen. Sommaren är inte riktigt slut än. 
 
Jag har haft en längre ledig helg än vad jag brukar ha. Jag är nöjd med att jag fick så jäkla mycket gjort i fredags. Det gjorde ju att jag sen att jag fick en avspänd och stressfri lördag och söndag. Annars kan det ju lätt bli så att man känner att man vill få gjort så mycket när man väl är ledig. Om då väntar med att ta tag i det så känner i alla fall jag lätt av den där inre stressen. Typ: Jag måste hinna det och det, för snart ska man ju börja jobba igen och då vet man ju att man har mycket att göra med det. Därför kändes det väldigt skönt att få mycket gjort av vardagliga saker redan under fredagen, så att jag sen kunde känna mig mer fri och avspänd igår och idag. Det blev ingen utgång eller något liknade i helgen. Jag har mest varit hemma och hållit mig inne på kvällarna. Lite sugen har jag varit på att gå ut och festa, men jag kände någonstans innerst inne att jag kommer att ångra mig. Så nu känns det bra att jag valde att ha hemmakvällar istället. Jag ägnar mig ju ändå åt  skaer som jag gillar att göra. Läsa böcker, kolla film, äta gott, greja med Dannebloggen och bara se till att må bra. 
(null)

Helgen har som sagt varit bra. Jag har gjort sånt som jag har känt för att göra och jag har tänkt på att göra sånt som känns rätt för mig att göra. Jag har grejat ganska mycket med min konst och jag har varit noga med att genomföra mina promenader så att jag inte missar att nå dom där 90 000 stegen som jag alltid vill nå varje vecka. Det som känns bra med konsten det är att allt flyter på och att jag tjänar dom pengar som jag på förhand har räknat med att jag ska göra. Sånt som kan kännas mindre bra med min konst det är att jag tror att det målet jag har satt är för svårt att sätta. Dessutom känns det som att ett flertal personer är lite sura på mig för attt jag jobbar med min konst på det sättet som jag har valt att göra. Jag skulle inte bli förvånad om någon snart kommer att kritisera mig och tycka att jag ska sluta göra det jag gör. Frågan är hur jag kommer att ta det. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE