FRIYAY!

 Det är skönt att få en ledig helg som redan började igår klockan 14:30. Igår tänkte jag grejat på och fått gjort massor med jag fatta ganska snart att jag inte kommer att orka göra så jäkla mycket. Det blev en promenad på 5 km och sen grejade jag med min konst. 
 
Hela denna arbetsveckan har jag ju varit uppe skuttat klockan 04:00 på morgonen. Jag har ju annars haft en behaglig arbetsvecka som har varit hur lugn som helst, men alla dessa tidiga mornar känns i kroppen när man väl är klar och blir ledig några dagar. Jag tycker inte längre att det är värt att bara köra på med alla möjliga saker, samtidigt som kroppens signalerar att jag behöver mer vila. 
 
Idag kändes det skönt att få sova längre och inte behöva gå upp klockan 04:00 på morgonen. Jag sov till 07:00 och detta har gjort att jag har känt mig pigg och fräsch hela denna fredag. Det känns bra att jag tar kroppens signaler på allvar och sen känner att det faktiskt känns mycket bättre i kroppen. 
 
Idag är det FRIYAY och jag har fått massor med saker gjort och inget har känts tufft eller jobbigt. 
 
1. Lagade en god frukost.
2. Gick en promenad på 7 km.
3. Diskat, handlat och städat.
4. Maxat och gjort så mycket jag bara kan med min konst. Jag är också jättenöjd med resultat och jag har idag nått en "milstolpe" på min väg mot det mål jag har satt upp med min konst. 
5. Pillat med mina sociala medier. 
6. Åt en god lunch. Fisk blev det idag.
7. Lyssnat på podd och kollat YouTube
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta kvällen, men jag har haft en bra FRIYAY och jag får se om det blir en utgång eller om jag sitter hemma och slappar och kollar film. Oavsett hur kvällen fortsätter så har känner jag mig nöjd med denna  fredag. Jag kan ofta glädjas åt att jag bara mår bra och får saker gjorda som för mig känns meningsfulla. 
 
Imorgon och på söndag kör jag hårt igen. Jag vill så förbannat mycket just nu och då ska jag göra allt jag kan för att jag ska lyckas få gjort allt som jag vill göra så mycket som möjligt, av allt som är kul och som jag drömmer om.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE