En bättre ekonomisk vecka.

Allt känns ganska lugnt. Jag har haft ganska mycket jobb under denna veckan och i skrivandets stund så har jag ju en hel del kvar. Det har i alla fall känts bra att jobba på. Jag har tagit det lugnt och det som också har känts bra det är att jag har hunnit med att få gjort många andra saker som inte har med jobbet att göra. Ibland kan man ju känna sig lite stressad över saker man vill få gjort, eftersom man jobbar en hel del också. Men den veckan har jag som sagt bara känt ett behagligt lugn inom mig. 
 
Jag har haft en bättre ekonomisk vecka än vad jag trodde att jag skulle. Veckan innan jag får lön brukar ju normalt inte vara någon lönsam vecka. Men denna veckan har jag tjänat pengar på allt möjligt. Jag har fått in pengar på gamla saker som jag grejade med för flera år sedan. Kul att sånt kan ge resultat fortfarande. Jag har också tjänat pengar på saker jag har lyckats sälja. Jag trodde som sagt inte detta på förhand, men jag är glad att jag hade fel. 
 
Jag känner också att jag börjar få bättre rulle på pengarna igen. Jag behöver liksom inte kämpa så mycket som jag har gjort tidigare i år. Nu är jag också ganska säker på att jag nästa månad når ett av mina delmål när det kommer till pengarna. Jag kommer liksom över en spärr till och då blir det ju också betydligt lättare att fortsätta dra in mer pengar än vad jag annars hade kunnat göra. 
 
Jag får passa mig lite nu bara så att jag inte tror att allt nu framöver kommer att gå av sig själv. Under denna månaden har det annars varit så. Jag har kanske inte haft min bästa ekonomiska månad, men jag har fått in ganska mycket pengar på att nästan inte göra nånting. Den känslan får man passa sig för även om jag inte tackar nej till att tjänat pengar snabbt och lätt. 
 
Allt känns perfekt inför nästa vecka. Då vet jag ju sen att det blir en bra ekonomisk vecka. Sen får jag börja fundera på hur jag ska utnyttja detta "flow" som är inne i just nu.  
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE