Det blev inte som jag först hade tänkt.

Tanken var att jag skulle ta mig ut med bil i helgen. Jag ville åka runt lite och avverka fler landskap. Jag har hittills i år besökt 9 landskap. Målet är ju att jag ska besöka minst en plats i varje landskap, innan 2024. Jag tror fortfarande att jag kommer att klara det, även om jag kanske inte tar detta så allvarligt. 
 
Under denna helgen tänkte jag avverka 3 landskap. Skåne, Blekinge och Öland. Men det blev inget med detta. Jag hade bil och jag allt och det var bara att åka. 
 
Men det slutade med att det aldrig blev något. Jag kände mig bara så omotiverad och dessutom har jag så mycket tankar på andra saker som jag vill: Göra, köpa och få gjort inom den närmaste framtiden. Det kändes inte rätt att åka när jag inte ville detta tillräckligt mycket just nu. Allt kändes bara jobbigt och ganska meningslöst. 
 
Jag får ta tag i detta med resor runt om i Sverige när jag känner mig mer motiverad och har mer tid. Just nu vill jag så mycket annat som känns viktigare just nu. Jag ska ju må bra och tycka att det är roligt. Om jag inte känner att jag vill något tillräckligt mycket, då är det nog inget som jag heller kommer att tycka är roligt. Jag vill fortfarande nå mitt mål med alla resor inom Sverige, men jag känner att jag behöver en paus från det. Det funkar ju att ta tag denna grej nästa år också. Det är lugnt liksom. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE