Några små funderingar 🤔

Dom senaste dagarna har jag sett på statistiken att jag har haft fler besökare på min blogg än vad jag normalt brukar ha. Undra vad det beror på? Jag har ju inte gjort något speciellt på sistone  och jag har ju heller inte den senaste tiden lagt upp någon bild på en snygg brud. Dom gångerna ser man annars att besökarantalet går upp direkt. Många säger att dom inte gillar när jag lägger upp en viss typ av bilder, men ändå ser man att många är inne och kollar om jag tex först lägger en sexig bild på Instagram. Sen vet man nästan på förhand att man kommer att få mer besök på bloggen, än vanligt. Många säger att dom inte vill se det jag lägger upp, men ändå går dom in och kollar. Man kan ju bara spekulera i va detta kan bero på. 


 Jag mår ganska bra just nu. Det är lugnt att jobba på med busskörningen, vilket bara är skönt. Det är nu sista veckan på sommarschemat och nästa vecka börjar det schemat som jag hade innan sommaren. Jag tror att jag denna sommaren har känt att jag har haft ett bättre schema än vad jag någonsin har haft tidigare somrar. 


Konstprojektet som jag säkert har hållit på med i över ett år nu går bättre än någonsin. Kan jag nu bara ta det lite lugnt och ha tålamod så borde jag tjäna betydligt mer pengar på detta än vad jag gjort tidigare. Jag måste bara hinna tänka över allt ordentligt hur jag ska utnyttja detta på bästa sätt. Det känns i alla fall bra med konsten och det är nog för att jag den senaste tiden har fått många s.k. "kickar" av jobbandet med den. 


I kroppen känns det bra. Jag känner mig väldigt trött på kvällarna, men jag under större delen av dagarna så känner jag mig pigg och fräsch. Jag går mina promenadrundor och dom känns jättebra och helt naturliga för mig att göra. Jag mår heller inte dåligt av nånting just nu. Det känns som att jag den senaste tiden har hanterat allt jag gör eller har drabbats av på ett sätt som ändå är bra för mig. Man kan ju inte alltid hjälpa att saker och ting blir som dom blir, men man kan ju alltid välja hur man vill hantera allting som händer i ens liv. Detta är något som jag ofta tänker på och några saker som nästan alltid funkar det är att: Vara i nuet, lyssna och försöka göra allt man kan för att man ska må så bra som möjligt. 
(null)
 
  (null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE