De mesta känns bra.

 Just nu känns de mesta bra. Jag mår ganska bra, både fysiskt och mentalt. Jag känner mig ganska avspänd. Jag kanske borde stressa mindre, men jag känner att jag får mycket gjort. Det känns extra skönt att jag dom senaste dagarna har tagit tag i många saker som jag sen länge har tänkt att jag i alla fall ska börja göra. Det känns också saker och ting inte tar så lång tid om man bara man sätter igång. När man sen är igång så blir man mer inarbetad och då går allt mycket lättare. Så är det med många saker för mig just nu och det känns väldigt bra. 
 
Det känns skönt att man har mindre av busskörning just nu. Denna veckan har jag ju bara jobbat 3 dagar och nästa vecka jobbar jag väl 4 dagar. Det känns också bra att jag fick komma till läkaren denna veckan och faktiskt beskriva mina besvär och vad jag ville ha hjälp med att bli fri från. Även om doktorn inte kunde säga exakt vad det jag sökte för berodde på eller va, så är jag nöjd med hur hon skulle ta mitt ärende vidare. Det mår jag ganska bra av nu att bara veta, även om dom besvär jag har, fortfarenade kvarstår. 
 
När det kommer till pengarna så har jag just nu lite svårt för att bestämma mig för hur jag ska göra med allt i slutet av denna månaden. Jag har så många olika alternativ och det som är bra är väl att jag hur jag än vänder och vrider just nu, så kan jag se att jag kommer att klara mina mål för i år, bara jag väljer att göra något av alla alternativ som jag har. Valmöjligheterna i detta blir bara fler och fler, ju mer pengar som jag får in. Allt med detta blir bara bättre och bättre för varje månad som går. Jag har kommit upp den nivån nu så att jag kan få pengar som jag redan har att gå i en loop. Jag får klanta mig rätt ordentligt nu om jag ska misslyckas med det slutgiltiga målet som jag har för i år. Jag kommer nog inte att nå årets mål på exakt det sättet jag först hade tänkt att jag skulle göra, men jag har ändå bestämt mg för att vara nöjd om jag bara har dom pengarna jag vill ha, innan 2022. Att jag kommer efter med andra saker som jag inte kan köpa...den smällen får jag ta. Vill jag komma åt något som ligger längre fram i tiden, så får jag ju strunta i saker som jag vill ha i stunden. 
 
På något sätt har mycket börjat vända för mig nu. Sånt som kändes lite sämre tidigare har börjat kännas bättre igen. Saker som redan har varit bra sen länge, har bara blivit ännu bättre och mycket har blivit bättre än vad jag först trodde att det skulle bli. Jag börjar bli sugen på att göra mer saker igen. Jag ser att jag kan köpa och betala för mycket av sånt som jag inom den närmaste framtiden vill ha mer av. Samtidigt ser jag att jag kommer att kunna spara upp till den summan pengar som jag sen länge har haft som mål att kunna lägga undan i år. Så de mesta i mitt liv känns faktiskt bra just nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE