Det känns bra nu och bättre kan det bli.

Jag har en vecka med en del jobb och jag går upp sjukt tidigt nu. Men snart är det ju fredag igen och jag slutar då ganska tidigt och sen har man ju ledig helg. 
 
Annars mår jag bra och jag tror inte att jag kan må mycket bättre just nu. Vad jag än grejar med så tycker jag att jag det blir bra. Jag kan önska att jag hade tagit tag i mer saker tidigare och sett att dom hade varit klara nu, men om jag inte ens börjar, då kan man ju inte få det gjort. Mycket enkelt och logiskt.
 
Alltså, jag är glad över att dom få saker jag faktiskt grejar med just nu, blir som jag vill och går bra. Dessutom är det motiverande att se att mycket av sånt jag gör just nu ger snabba resultat. Mycket kan bli bättre och jag kan säkert också må ännu bättre i framtiden, men just nu är nog allt som bra som det kan vara för mig. 
 
Annars är det ju mycket ekonomi för mig nu. Jag vill egentligen inget annat än att nå dom mål jag har satt upp för i år. Jag trodde att jag under september skulle nå min spärr som jag länge har känt att jag typ aldrig kommer över. Jag har bara hur många gånger som helst kommit upp till en viss nivå, men aldrig över min egna uppsatta spärr. Det kommer inte att ske nu denna månaden heller. 
 
Jag har ju ändå tre månader på mig. så jag borde komma över spärren, men jag har försökt nu i flera månader och alltid är det något som fattas. Men jag mår bra i alla fall. Det är ju det viktigaste. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE