BOKMÄSSAN -2021

Igår besökte jag Bokmässan i Göteborg. Jag var i Göteborg i ca 4.-5 timmar. Kollade in lite olika seminarium och lärde mig förhoppningsvis lite nya saker. Man kan väl lugnt säga att hela Bokmässan och dess upplägg kändes ganska "soft" När jag besökte Bokmässan 2019 så var det ju fullt med folk överallt och själva mässhallen var ju proppfull och dessutom tappade man räkning på alla kändisar som man såg vart man än vände blicken. Det var ju inte samma uppskruvade grej nu. Restriktioner och pandemin gör sig påmind ännu en gång, fast till nästa år kommer väl Bokmässan i Göteborg att vara som man är van vid igen. Mängder med folk och fullt med utställare i varenda hörn. I år var det lite här och där, men det kändes ändå mysigt på något sätt. Jag tycker att man har gjort det trevligt och bra för oss besökare som vill vara på plats. Det är ju ändå POWER i Bokmässan. Man förstår det när självaste kulturministern är där och inviger Bokmässan 2021. 
 
 
 
Jag får se om jag åker ner till Göteborg och besöker Bomässan i helgen. Jag har biljetter för alla dagar och jag kan unna mig och ta del av precis allt som Bokmässan har att erbjuda i år. Idag funkar det ju inte att åka eftersom jag jobbar en lång dag, men imorgon och på söndag är jag ledig. Får se om jag bryr mig då. Det var i alla fall kul att få göra något igen där man inte i lika stor utsträckning som tidigare behöver bry sig om pandemin och allt som har med COVID -19 att göra.
 
Så fort man kan köpa kort eller biljetter till nästa års Bokmässa så kommer jag att göra det. Jag gillar Bokmässan och även om det var mindre hypad i år än vad jag har varit med om tidigare så är jag glad att jag i alla fall varit på plats och fått uppleva detta stora evenemang för samtal om litteratur och samtidsfrågor. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE