Vad vill jag 2022💙💛

Detta får bli mitt sista inlägg för i år. Vad tänker jag och vad vill jag med 2022? Egentligen vet jag inte det just nu. Jag varit så fokuserad på att få klart många saker fram till denna dagen så jag har inte funderat så mycket på vad jag vill framöver. 
 
Jag vill nog ändå fortsätta med att få sparat mer pengar. Jag tänker väl också på att jag ska sträva efter att vara lugn och avspänd i alla lägen och tänkbara situationer. Stressar jag upp mig eller blir för arg så slår ju sånt bara tillbaka på mig själv. Jag har många saker jag skulle vilja få fixat, men det gäller ju att komma igång och framförallt våga bryta det vanliga och trygga. Mer komma ur min "comfort zone"  
 
Sen är det så med mig att jag trivs ganska bra med allt de vanliga och dom sakerna som jag gör varje dag. På sättet jag grejar behöver jag känna mig trygg. Jag känner att mycket i mitt liv behöver hända på det mer naturliga sättet, även sådant jag vill förändra. 
 
Det kan kännas tufft ibland. Jag tycker ju att vi lever i en värld där tempot skruvas upp mer och mer. Det ställs högre och högre krav på alla, i vad man än ska göra. Det är så lätt att man bara kör på och sen kommer man på för sent att man kanske borde stanna upp och mer tänka efter på hur man faktiskt vill ha det i livet. Det enda livet man har. 
 
Nu är det ju också så att jag har under en ganska lång tid nu haft lite problem med  hälsan och jag har sökt upp vården och jag kommer ganska snart få nya tider för olika typer av undersökningar. Det känns ganska viktigt att prioritera detta framför mycket annat. Ingenting är ju viktigare än att man mår bra. 
 
 Vad jag vet nu av sånt som redan är planerat så blir det väl säkert ett besök på Bokmässan till hösten igen. Om det blir som jag har  tänkt mig så ska jag också åka minst 2 gånger till Stockholm nästa år. Man får ju se hur läget är med restriktioner och sånt.  Det känns ju som detta med pandemin bara fortsätter och fortsätter. Tar det aldrig slut?
 
Jag kommer väl att jobba på med mitt arbete om inget oförutsett händer. Jag har ett konstprojekt som går ganska bra och som jag är rätt säker på att jag kommer att köra på med. Jag har ju börjat laga mer egen mat och jag får väl se hur länge jag fortsätter så. Det får bli som det blir. Jag har inga mål eller nånting med min matlagning. Jag lagar min mat om jag känner för det och känslan jag hittills har haft är att jag har mått väldigt bra av att greja mycket i mitt kök. 
 
 Vad vill jag med 2022? Det hade varit kul att en gång för alla lyckas med att ta tag i den där Sverigeresan som jag har funderat på länge.. Tanken har varit att göra någon slags road trip eller liknade. Jag har som sagt tänkt mycket på denna grej, och om jag verkligen funderar på vad jag vill göra under nästa år så skulle det kännas skönt att få gjort. Det skulle ju vara att gå utanför min "comfort zone" och mycket har hindrat mig sen tidigare, men nästa år borde jag kunna lösa detta. Jag har ju inte tänkt att bry mig lika mycket nästa år om pengar och sparandet som jag tex har gjort i år. Det ökar ju möjligheterna att få gjort andra saker. 
 
Annars hoppas jag väl att pandemin och allt kring detta inte ställer till det för mycket även nästa år. Det får liksom räcka nu. Sen i mars 2020 har vi fått leva med denna skit. Det känns ju som det aldrig tar slut. Åren tar slut och det kommer nya, men pandemin bara fortsätter år efter år med nya restriktioner och bla bla bla.. Det tar liksom aldrig slut. Snart är det väl dags för mig också att ta en tredje dos av vaccinet. Det ska jag naturligtvis göra, men man har ju tröttnat på detta skitvirus sen länge och nu hoppa jag som fan att större delen av 2022 blir mer av en återgång till hur samhället var innan mars 2020. 
 
Jag hoppas att 2022 blir ett bra år och att jag faktiskt vågar göra lite mer saker än vad jag dom senaste åren har gjort. Jag har känt att jag lätt håller mig till sånt som är vanligt och tryggt. Det känns som jag är på väg att släppa lite på det där. Jag har grejer på gång som jag inte brukar ha planer för.  Hoppas att 2022 blir lite ett förändringens år för mig. Jag vill nog helst känna att jag kommer ur min "comfort zone" lite oftare.  Sen är det ju alltid viktigt att man mår bra. Annars spelar ju ingenting annat någon roll. GOTT NYTT ÅR! Va rädda om er.
 
 
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE