Vad vill jag 2022💙💛

Detta fĂ„r bli mitt sista inlĂ€gg för i Ă„r. Vad tĂ€nker jag och vad vill jag med 2022? Egentligen vet jag inte det just nu. Jag varit sĂ„ fokuserad pĂ„ att fĂ„ klart mĂ„nga saker fram till denna dagen sĂ„ jag har inte funderat sĂ„ mycket pĂ„ vad jag vill framöver. 
 
Jag vill nog Ă€ndĂ„ fortsĂ€tta med att fĂ„ sparat mer pengar. Jag tĂ€nker vĂ€l ocksĂ„ pĂ„ att jag ska strĂ€va efter att vara lugn och avspĂ€nd i alla lĂ€gen och tĂ€nkbara situationer. Stressar jag upp mig eller blir för arg sĂ„ slĂ„r ju sĂ„nt bara tillbaka pĂ„ mig sjĂ€lv. Jag har mĂ„nga saker jag skulle vilja fĂ„ fixat, men det gĂ€ller ju att komma igĂ„ng och framförallt vĂ„ga bryta det vanliga och trygga. Mer komma ur min "comfort zone"  
 
Sen Ă€r det sĂ„ med mig att jag trivs ganska bra med allt de vanliga och dom sakerna som jag gör varje dag. PĂ„ sĂ€ttet jag grejar behöver jag kĂ€nna mig trygg. Jag kĂ€nner att mycket i mitt liv behöver hĂ€nda pĂ„ det mer naturliga sĂ€ttet, Ă€ven sĂ„dant jag vill förĂ€ndra. 
 
Det kan kĂ€nnas tufft ibland. Jag tycker ju att vi lever i en vĂ€rld dĂ€r tempot skruvas upp mer och mer. Det stĂ€lls högre och högre krav pĂ„ alla, i vad man Ă€n ska göra. Det Ă€r sĂ„ lĂ€tt att man bara kör pĂ„ och sen kommer man pĂ„ för sent att man kanske borde stanna upp och mer tĂ€nka efter pĂ„ hur man faktiskt vill ha det i livet. Det enda livet man har. 
 
Nu Ă€r det ju ocksĂ„ sĂ„ att jag har under en ganska lĂ„ng tid nu haft lite problem med  hĂ€lsan och jag har sökt upp vĂ„rden och jag kommer ganska snart fĂ„ nya tider för olika typer av undersökningar. Det kĂ€nns ganska viktigt att prioritera detta framför mycket annat. Ingenting Ă€r ju viktigare Ă€n att man mĂ„r bra. 
 
 Vad jag vet nu av sĂ„nt som redan Ă€r planerat sĂ„ blir det vĂ€l sĂ€kert ett besök pĂ„ BokmĂ€ssan till hösten igen. Om det blir som jag har  tĂ€nkt mig sĂ„ ska jag ocksĂ„ Ă„ka minst 2 gĂ„nger till Stockholm nĂ€sta Ă„r. Man fĂ„r ju se hur lĂ€get Ă€r med restriktioner och sĂ„nt.  Det kĂ€nns ju som detta med pandemin bara fortsĂ€tter och fortsĂ€tter. Tar det aldrig slut?
 
Jag kommer vĂ€l att jobba pĂ„ med mitt arbete om inget oförutsett hĂ€nder. Jag har ett konstprojekt som gĂ„r ganska bra och som jag Ă€r rĂ€tt sĂ€ker pĂ„ att jag kommer att köra pĂ„ med. Jag har ju börjat laga mer egen mat och jag fĂ„r vĂ€l se hur lĂ€nge jag fortsĂ€tter sĂ„. Det fĂ„r bli som det blir. Jag har inga mĂ„l eller nĂ„nting med min matlagning. Jag lagar min mat om jag kĂ€nner för det och kĂ€nslan jag hittills har haft Ă€r att jag har mĂ„tt vĂ€ldigt bra av att greja mycket i mitt kök. 
 
 Vad vill jag med 2022? Det hade varit kul att en gĂ„ng för alla lyckas med att ta tag i den dĂ€r Sverigeresan som jag har funderat pĂ„ lĂ€nge.. Tanken har varit att göra nĂ„gon slags road trip eller liknade. Jag har som sagt tĂ€nkt mycket pĂ„ denna grej, och om jag verkligen funderar pĂ„ vad jag vill göra under nĂ€sta Ă„r sĂ„ skulle det kĂ€nnas skönt att fĂ„ gjort. Det skulle ju vara att gĂ„ utanför min "comfort zone" och mycket har hindrat mig sen tidigare, men nĂ€sta Ă„r borde jag kunna lösa detta. Jag har ju inte tĂ€nkt att bry mig lika mycket nĂ€sta Ă„r om pengar och sparandet som jag tex har gjort i Ă„r. Det ökar ju möjligheterna att fĂ„ gjort andra saker. 
 
Annars hoppas jag vĂ€l att pandemin och allt kring detta inte stĂ€ller till det för mycket Ă€ven nĂ€sta Ă„r. Det fĂ„r liksom rĂ€cka nu. Sen i mars 2020 har vi fĂ„tt leva med denna skit. Det kĂ€nns ju som det aldrig tar slut. Åren tar slut och det kommer nya, men pandemin bara fortsĂ€tter Ă„r efter Ă„r med nya restriktioner och bla bla bla.. Det tar liksom aldrig slut. Snart Ă€r det vĂ€l dags för mig ocksĂ„ att ta en tredje dos av vaccinet. Det ska jag naturligtvis göra, men man har ju tröttnat pĂ„ detta skitvirus sen lĂ€nge och nu hoppa jag som fan att större delen av 2022 blir mer av en Ă„tergĂ„ng till hur samhĂ€llet var innan mars 2020. 
 
Jag hoppas att 2022 blir ett bra Ă„r och att jag faktiskt vĂ„gar göra lite mer saker Ă€n vad jag dom senaste Ă„ren har gjort. Jag har kĂ€nt att jag lĂ€tt hĂ„ller mig till sĂ„nt som Ă€r vanligt och tryggt. Det kĂ€nns som jag Ă€r pĂ„ vĂ€g att slĂ€ppa lite pĂ„ det dĂ€r. Jag har grejer pĂ„ gĂ„ng som jag inte brukar ha planer för.  Hoppas att 2022 blir lite ett förĂ€ndringens Ă„r för mig. Jag vill nog helst kĂ€nna att jag kommer ur min "comfort zone" lite oftare.  Sen Ă€r det ju alltid viktigt att man mĂ„r bra. Annars spelar ju ingenting annat nĂ„gon roll. GOTT NYTT ÅR! Va rĂ€dda om er.
 
 
(null)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE