Denna veckan har känts bra.

Jag tycker jag har haft en bra vecka. Många tankar har snurrat i huvudet på mig, men jag har låtit dom vara. Det får snurra hur mycket som helst. Det blir så när jag slappar och har tid att tänka mer på allt möjligt. 
 
Jag har tagit det lugnare och faktiskt inte haft så mycket och göra. Det har varit skönt och jag har ju också sagt att jag ska tagga ner och då är det väl bra att jag inte låter rastlösheten ta över. Jag har använt mycket av min lediga tid till att faktiskt vara ledig. Dessutom har jag ju haft en vecka med mer sovmorgon än vad jag normalt brukar ha. 
 
Jag har också varit bra på att gå mina promenadrundor. Redan under torsdagen kände jag att jag inte behövde gå fler rundor. Jag visste redan då att jag skulle klara mitt mål på 80 000 steg per vecka. Det var hur lugnt som helst och denna veckan har det också varit roligt att vara ute och gå promenadrundor. Det har känts bra i kroppen både under och efter alla promenadrundor. 
 
Jag är nöjd över att jag känner mig så lugn och avspänd. Det känns skönt att bara tänka på sig själv till 100%. Det går bra med pengar och nästa vecka får jag hem massor av prylar som jag har beställt och längtat efter. Det kläder och andra nödvändiga saker som man känner att man behöver och vill ha. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE