Tror på mig själv - Tvekar stundtals.

Det är skönt att vara ledig i helgen. Jag har haft lite svårt att sova under denna veckan. Lite sliten av det där blir jag, men va fan kan man göra som inte sliter på hela jäkla kroppen. Jag grejar med allt möjligt nu och sen ska man hinna jobba som vanligt också. Jag tar inte ut speciellt mycket extra ledigt. Jag jobbar på och nöjer mig mest med att vara ledig dom dagarna som är inplanerade sen länge i min schema. Nästa vecka har jag i alla fall tagit ledig lördag. Jag känner att det är skönt att få en dag mitt i allt jobbande som jag ändå har då. 
 
Annars funderar jag mycket nu på alla målsättningar jag har med mina pengar. Det känns ganska bra och jag tror mycket på mig själv. Jag ser framför mig att jag borde klara av att komma över den ekonomiska spärren som jag länge har velat gå över. Jag borde klara det till hösten och sen har jag ju sagt att jag ska sätta det slutgiltiga målet i slutet av året. Sätter jag målet jag har till hösten, så är det så gott som klart med det jag vill göra under vintern. Det ska inte vara några problem med nånting av detta, men stundtals kan jag ändå tveka. Det är lätt att tänka att jag bara ska skita i detta och ta tag i något annat nu med en gång. Jag kan tveka på om det verkligen är rätt att jobba mot ett mål som ligger ganska långt fram i tiden. Jag är ju ändå en person som ofta säger att leva i nuet är det som typ funkar i alla lägen. Samtidigt kämpar jag med något som jag gissar ligger 3-4 år framåt i tiden. Det kan ta längre tid också, men på något sätt så tror jag att visionen är möjlig att nå på några år. Jag tror på mig själv och jag är rätt säker på att jag klarar det. Jag tvekar ändå om det är rätt, fast jag vill ju den så mycket och jag har drömt om den vision jag har sen jag var en liten snorvalp. Det jag tvekar på är väl om jag ska våga ta dom risker i detta som jag tror krävs längre fram. Jag behöver ju inte veta om jag vågar det nu och sånt jag gör nu för att komma närmare visionen kommer jag ändå att ha nytta av, oavsett om jag klarar det eller inte. Dessutom känner jag att jag redan nu har lyckats ganska bra. Nu är jag ju ändå i ett läge som innebär att jag kan spara ganska mycket pengar, samtidigt som jag kan unna mig betydligt mer nu än vad jag tex kunde för några månader sen. Så ingenting av allt jag gör är inte meningslöst och jag är ändå rätt taggad inför alla delmål och s.k. milstolpar som jag först måste nå innan jag känner att jag har nått visionen. 
 
Jag blir ju också motiverad av att det ändå handlar om ganska stora pengar. Mycket mer än vad jag någonsin har kunnat drömma om. Klart att jag ska försöka Även om jag kanske inte når ända fram...så blir inget av allt jag har gjort eller gör meningslöst. Så känns det verkligen som det är och det känns bra. Jag kämpar heller inte så mycket med detta. Jag tänker bara för mycket kring detta. Mycket handlar om att vänta och ha tålamod. Jag väntar in några datum varje månad och sen när tiden väl är inne så tar det jag ska göra högst några minuter. Sen är det bara att vänta igen. Vänta: några dagar, några veckor och en månad. Systematiskt och helt enligt allt jag har planerat att jag ska göra under detta året. Att jag just nu kan känna mig lite tveksam ibland beror kanske mest på att jag har kommit ganska långt med årets mål, men jag är ändå inte i närheten av slutet.  
 
Det vanliga vardagen får gå vidare. Jag känner att jag lever ett ganska inrutat liv just nu. Denna veckan har jag jobbat på. I princip har alla dagar från måndag-fredag sett likadana ut. Jag har gått upp sjukt tidigt. Jobbat på och slutat mellan klockan 14:00 och 15:00. Sen har jag gått hem och bytt om. Tagit mig ut på en promenadrunda på 5 km. Sen har jag ätit och under kvällen har jag grejat med sociala medier och kollat TV. Ungefär så har mina dagar varit och även om jag för det mesta mår bra nu så vill jag ändå bryta dom vanliga gamla rutinerna som man lätt fastnar i var och varannan dag. Om jag ska säga något om vad jag har för vision och högsta dröm i livet så är det väl att det handlar om att bryta det där vanliga och trygga som man sällan vågar ändra...även om man vill det så ända in i helvete. 
 
LITE BILDER FRÅN EN HELT VANLIG VECKA I MITT LIV.
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE