Söndag (2021 05 16)

Jag har tagit det ganska lugnt i några dagar nu. Mycket känns bra med det. Jag blir mer avspänd och det är lättare att leva i nuet. Att jag känner mig avspänd gör ju säkert att jag blir mindre stressad. Lever jag mer i nuet så vet jag ju sen länge nu att jag känner mindre ångest över sånt som varit. Dessutom oroar jag mig ju mindre för framtiden om jag mest tänker på vad jag ska göra här och nu. Det är nog det bästa jag kan känna för oavsett vad jag gör nu så känns framtiden väldigt oviss just nu. Jag vet nästan ingenting om hur nånting kommer att bli. Allt känns mer ovisst än någonsin. Jag kan vända och vrida hur mycket som helst på ovissheten, men på något sätt blir det bara att jag får acceptera en sanning som jag inte kan veta nånting om. Så är det just nu.
 
Jag tar det som sagt ganska lugnt just nu. Jag har ju den senaste tiden grejat lite för mycket och stundtals har det känts jobbigt. Jag har känt att jag måste köra på för annars får jag för mig att allt bara kommer att kännas värre och jobbigare sen. Bättre att ta det svåra och tuffa nu. Sen får jag väl liksom lön för mödan. Nu känner jag ändå att jag kan ta det lugnt. Jag har ordning och reda när det gäller pengar. Jag har ju ett ekonomiskt mål för i år och allt går bra med detta. Om mycket annat känns ovisst så har jag i alla fall inga sådana känslor när det kommer till pengar just nu. Det känns stabilt och bra och allt faller på plats hela tiden, precis så som jag har tänkt mig. Det är bara att köra på och även om jag nu inte riktigt vet hur ska gå vidare efter att har nått årets mål med pengar, så löser sig det nog det ändå. Man hittar fler lösningar och ser fler möjligheter till att tjäna mer pengar när man väl har en större summa pengar som man vill försöka göra något smart med. Bara man har pengar så brukar saker och ting lösa sig på ett bra sätt, även om man inte alltid själv förstår hur man gjorde eller vad som hände.  När jag sätter årets mål som jag har med mina pengar så har jag det ju redan då bättre än vad jag någonsin har haft tidigare i mitt liv. Bara det är ju en bra och något som jag egentligen skulle kunna nöja mig med. Men det lär jag väl inte göra. Man vill ju hela tiden något mer, även om jag också har lärt mig att vara ganska nöjd med vad jag har just nu. Att jag känner mig mer lugn, avspänd och lever mer i nuet hjälper mig ju också att inte hela tiden tänka på allt jag vill ha. Jag stannar ofta upp tänker att allt bara är bra som det just nu och jag måste inte göra nånting för att det ska bli bättre. Jag kan ju inte alltid göra nånting ändå. 
 
Nu har jag ju också sagt att jag ska ta det lite lugnare och greja mindre än vad jag tidigare har gjort. Jag har ju lovat mig själv detta och då ska jag nog se till att hålla det löftet. Det är ju för min egen skull och är det något jag behöver göra som fan nu framöver så är det att bara tänka på mig själv. Framtiden känns ju som sagt väldigt oviss, men just nu känns de mesta bra i alla fall. 
 
 
 

Hanna Karlsson
05 May, kl. 13:46 | Blogg; http://hannafialotta.blogg.se/

Skönt att du nått ditt mål för året, du får fundera över ett nytt mål att sträva för. :-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE