Onsdag (2021 05 12)

Jag mår ganska bra just nu. Tidigare har jag pendlat mellan att må dåligt och kanske lite bättre, men aldrig riktigt bra. Vad jag mår dåligt av har varierat, men i kombination med att jag har haft ganska mycket att göra har varit tuff att hantera rent mentalt. 
 
Nu mår jag i alla fall bättre är på några veckor och jag det kan bero på att jag nu ser att det snart bli mindre att göra för min del. Dessutom har jag ju känt mig väldigt avspänd under en längre tid. Jag har tagit det väldigt lugnt och inte stressat med nånting.
 
Jag har ju också börjat tänka mycket mer på mig själv. Jag funderar inte ens eller bryr mig om någon som tex säger något elakt eller uppkäftigt till mig. Jag skiter fullständigt i om jag får en arg blick av någon. Det får mig inte alls att fundera på varför någon verkar vara sur på mig, eller bara inte gillar mig. Jag har nog tänkt på sånt tidigare, men nu känns det bara skönt att inte bryr mig.  Att jag inte ens tänker på något av sådan skit längre är ett stort steg framåt för mig. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE