Fredag (2021 05 14)

Från och med nu har jag äntligen lite mindre att göra under en tid framöver. Dom senaste veckorna har jag ju annars haft fullt upp och dagarna har känts väldigt långa. På ett sätt har det varit jobbigt, men nu ska jag vila mer och jag tror nog inte det ska vara några problem. Lejon behöver ju också vila. 
 
Jag är ledig i helgen och jag känner bara för att ta det väldigt lugnt. Nästa vecka har jag många dagar där jag få sova ut ordentligt. Det ska jag verkligen göra. Jag har ju också blivit bättre på att ta vara på dom stunderna då jag känner att jag kan koppla av mer. 
 
Sen kan man ju alltid hitta något att göra och då är man ju där igen att man grejar från tidig morgon till sen kväll. Jag vill ändå inte hamna där nu på ett tag, men vissa vardagliga saker har jag kommit efter med och jag känner ju ofta ett behov av att ha städat och fint, ordning och reda. Jag har också massor med saker som jag vill försöka sälja av. Jag skulle vilja möblera om lite och dessutom kasta ut några gamla möbler för att få in några nya. Börja jag greja med allt detta så har jag mycket att göra igen. 
 
Jag ska nu ändå försöka vila mer nu. Jag kommer inte att orka slutföra något om jag börjar direkt med något nytt som tar lite tid att få ordning på. Dessutom är ju ändå det viktigaste i år att jag får loss dom pengar som jag vill ha. Just nu går det bra och det finns inget just nu som verkar vara något ska få mig att misslyckas med detta. Dessutom har jag flera alternativ på lösningar. Funkar inte det jag jag gör nu så har jag ett annat sätt som jag tror att jag kan lösa det på. Jag har det ju ändå bra med pengar just nu och det gör ju att man får fler möjligheter att tjäna ännu mer, på flera olika sätt. Det känns coolt. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE